Installshield installation information nedir?

Noqx

Decapat
Daha fazla  
CS:GO'da herkes hile açıyor diye hile açmak istedim. Hile açmak için birkaç program indirmiştim ama kurulumu yaptıktan sonra virüs bulaşır diye korktum ve Revo Uninstaller progamı ile kaldırdım. Belki kalıntı bırakmıştır diye program files ve program dosyaları (X86) ya baktım ve orada ınstallshield ınstallation ınformation diye bir dosya buldum. Nedir bu? Bilgisayara bir zararı olur mu? Nasıl silinir? Silinirse ne olur? Araştırdığım kadarla silinirse denetim masasında program ekle/kaldır seçeneği kalkıyormuş. Not: Daha önce program dosyaları (X86) klasöründe böyle bir şey yoktu.

1623663528539.png

Büyük ihtimalle bir programı kurmak için kurulan bir yazılım.

O zaman pek bir sorun yok. Peki silersem bir şey olur mu?

Kardeşim sil gitsin bende araştırdım aynı dosyayı herkes zararsız diyor ama içinde virüs var bir sürü. Bak Google'a VirusTotal yaz orada dosya tarat de install dosyasını aç içindeki programı tarat göreceksin trojan truva atı virüsü ve birçok virüs olacak sil gitsin ben de sildim.

Kardeşim sil gitsin bende araştırdım aynı dosyayı herkes zararsız diyor ama içinde virüs var bir sürü. Bak Google'a VirusTotal yaz orada dosya tarat de install dosyasını aç içindeki programı tarat göreceksin trojan truva atı virüsü ve birçok virüs olacak sil gitsin ben de sildim.

Yanlış, Installshield Installation Information virüs sanılmasının aksine, bu bir Realtek sürücülerini kuran kurulum sihirbazıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı