"Installshield Update Service Scheduler" açıkken internetin ve bilgisayarın yavaşlaması

• Konuyu başlatan 90784
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.664

90784

Megapat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Sizlere bir sorunumu dile getireceğim. Başlıkta belirttiğim program yüzünden bilgisayarımda hem performans düşüşü yaşıyorum hem de forumlardan araştırdığım kadarı ile interneti meşgul eden bir program. Programı neden kaldırmıyorsun derseniz ise programı bilgisayardan kaldırdığım zaman hiç bir şekilde internete erişemiyorum bilgisayarın internet ile ilişkisi kesiliyor. Performans düşüşünü nasıl anladığımı soracaksanız herhangi oyun açıkken görev yöneticisinden programı kapattığım zaman FPS artışı oluyor. Ve de forumlar da oyunlardaki performans düşüşü ile konuları da var. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• gtg.PNG
    gtg.PNG
    1,9 KB · Görüntüleme: 131
Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs taraması yapmanızı öneririm... Ayrıca ''Başlangıç''a bakın. Windows açılışında istediğiniz dışında başlayan var ise devre dışı bırakın...

Virüs taraması yapmanızı öneririm... Ayrıca ''Başlangıç''a bakın. Windows açılışında istediğiniz dışında başlayan var ise devre dışı bırakın...
Dediğim gibi program bilgisayar da yüklü gözükmüyor bu yüzden ne denetim masası ne de başlangıç da gözüküyor

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı