Instragram'dan Oyun Keyi Alınır mı?

Schwindlerch

Kilopat
İnstagram gibi yerlerde oyun hesapları satan mağazalar var bilirsiniz. Geçen gün birine rastladım Battlefield 5 oyununu 80 TL'ye satıyorlardı. Neden bu kadar ucuz diye sordum. Toplu alıyoruz dediler. Bana pek mantıklı gelmedi, yani normalde 200-300 lira olan şey kaç tane alırsan 80'e denk gelecek üstüne kâr payı koyacaksın.

Neyse konun özeti sizce bu tür satıcılar güvenilir mi, oyun alınır mı?

Edit:Key değil hesap.

Son düzenleme:
Bana kalırsa alınmaz. Şöyle düşün adam 80 TL'ye satarsa kâr edecek. Öyleyse adamın en fazla 60 70 liraya almış olması lazım. Bu neredeyse imkansız.

Oyunları malum siteden 1-2 lira gibi fiyatlara alıyorlar, sonra normali çok daha pahalı olduğu için belli etmeden parayı götürüyorlar.
Ama siz galiba keyden bahsediyorsunuz. Sakın almayın. İçinden 1 liralık oyun çıkar hakkını arayacak yerin olmaz.

Belki hesap satıyorlardır key olduğuna emin misin? Eğer keyse bence alma. Hesap ise şansına bağlı bir durum hesaplar gidebiliyor bunu göz önüne alarak al. Ayrıca Platiru'da çok çok daha ucuz hesaplar var.

Sayfaya gireyim dedim yılbaşı özel BF5'i 50 TL yapmışlar :ROFL: bu arada key değil hesap satıyorlar. 15K takipçi nasıl yapmış anlamadım dolandırıcıysa. Güvenemedim yüksek ihtimal almayacağım almayacağım teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı