Çözüldü Insurgency açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Ömer Gül 913

Hectopat
Steam'den oyna dediğimde BattlEye ekranı geliyor Game launching yazıyor ve ekran kapanıyor.
Sonra oyun ekranı gelmiyor hiçbir şey olmuyor.
Oyunu BattlEye olmadan çalıştırabiliyorum ama serverlara bağlanmaya çalısınca BattlEye'in arka planda çalışması gerektiği için serverdan atıyor.
Bu hatayı nasıl düzeltirim? Bu oyunu nasıl BattlEye ile çalıştırabilirim?

Çözüm
Bunu silin: C:\Windows\System32\D3DX9_43.dll

Bunu kurun:

Oyunun Steam klasörüne girin. Orada Battleeye kurma ve kaldırma scriptleri olması lazım. Önce kaldırın, sonra kurun.

Sorun devam ederse arka planda çalışan uygulamaları kapatıp deneyin. O da olmazsa rapor paylaşabilirsiniz.

Oyunun Steam klasörüne girin. Orada BattlEye kurma ve kaldırma scriptleri olması lazım. Önce kaldırın, sonra kurun.

Sorun devam ederse arka planda çalışan uygulamaları kapatıp deneyin. O da olmazsa rapor paylaşabilirsiniz.

Oyunun kurulu olduğu klasördeki BattlEye klasöründe Uninstall.bat dosyasını çalıştırdım.
Sonra geri install.bat'ı çalıştırdım denedim gene aynı tepki vermiyor.

Process Monitor rapor:

Bunu silin: C:\Windows\System32\D3DX9_43.dll

Bunu kurun:

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı