Insurgency Sandstorm vs Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

Insurgency ilk versiyonunu ve R6 oynadım, bana göre R6 daha iyi bir seçenek. Insurgency'de herkes usta olmuş ve hep saklanıyorlar. Uzun süredir Counter oynamışlığım var ilk kez Insurgency'e girdiğim zaman arkalanmaktan dolayı kafayı yiyordum.

Eğer solo (arkadaşlarla çok sarmaz herkes kendi halinde takılıyor hızlı bir oyun) takılırım gerçekçi olsun diyorsan Insurgency al ama arkadaşlarımla oynarım vs. diyorsan R6 al. Insurgency 50-60 saatten sonra sıkabilir biraz ama R6 sararsa uzun saatler oynarsın.

Insurgency oyuncuları bordo bereli gibi. Oyuna ben alışırım, çok iyi oynarım diyorsanız Insurgency Sandstorm. Ben deli olmuştum oynarken.

R6 oynanış olarak daha hızlı keyifli geliyor Insurgency sisteminde nasıl bilmiyorum 2'de biraz optimizasyon üzmüştü beni indirip iade etmeden önce bakmıştım. R6 doğru karar vermişsin. Keyifli oyunlar dilerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı