Intel 10.nesil vs Ryzen 3000 Serisi

i9-9900K 499$'dan çıkış yapmış, i9-10900K 488$, aynı şekilde i7-9700K 385$'dan çıkış yapmış, i7-10700K 374$'dan çıkış yapacak diyorlar. 11 Dolar ucuzlamış ve performans olarak gerçekten 10. nesile güveniyorum ama üretim bandından inip Türkiye'de satışa çıkana kadar dolar kuru ne olur bilemem. 7.20'den 6.89'a geriledi gibi gözüküyor şimdilik fakat burası Türkiye :D 1 gecede ülkenin kaderi değişebiliyor.
teşekkür ederim bu değerli bilgi için tabi burası Türkiye haklısınız ne olacağı belli olmuyor ancak riske girip beklemeye değer mi sizce Ryzen alıp yoluma devam mı edeyim? birde Türkiyede ne zaman satışa sunulur bu konu hakkında fikriniz var mı ?

teşekkür ederim bu değerli bilgi için tabi burası Türkiye haklısınız ne olacağı belli olmuyor ancak riske girip beklemeye değer mi sizce Ryzen alıp yoluma devam mı edeyim? birde Türkiyede ne zaman satışa sunulur bu konu hakkında fikriniz var mı ?
Maalesef Türkiye'de ne zaman satışa sunulur net bir tarih bilmiyorum. Ryzen mi Intel mi sorusuna insan kendisi cevap vermeli sonuçta içine sindikten sonra 3-5FPS'in önemi olmuyor

Maalesef Türkiye'de ne zaman satışa sunulur net bir tarih bilmiyorum. Ryzen mi Intel mi sorusuna insan kendisi cevap vermeli sonuçta içine sindikten sonra 3-5FPS'in önemi olmuyor
son olarak topladığım sistem bu şekilde herhangi bir uyumsuzluk vs. var mı? veya bu fiyata bunu al dediğiniz bir parça pek anlamıyorum sizde bilgilisiniz sormak istedim.
sadece şu parçaları değiştirdim
Anakart: sizin dediğiniz MSI X570
İşlemci:Ryzen 3950x
Sıvı Soğutucu:TT Water 3.0 360

son olarak topladığım sistem bu şekilde herhangi bir uyumsuzluk vs. var mı? veya bu fiyata bunu al dediğiniz bir parça pek anlamıyorum sizde bilgilisiniz sormak istedim.
sadece şu parçaları değiştirdim
Anakart: sizin dediğiniz MSI X570
İşlemci:Ryzen 3950x
Sıvı Soğutucu:TT Water 3.0 360
Estağfurullah 3-5 bişey biliyorum elimden geldiği kadarı da yardımcı olmaya çalışıyorum. Herhangi bir uyumsuzluk yok parçalarda gayet güzel. Şimdiden hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı