Intel 10200H 99 dereceyi görüyor

teknik servise gondersem duzetebilirler mi acaba?
Aynı cihaza sahip birisi de koymamış ki internete test videosunu bakalım. Siz yine de gönderin sorunu bastıra bastıra anlatın.
Yanlis surmussun ama dogru da sursen MX4 kisa surede pumpout olan bir macun zaten.
Hocam bu Laptop işlemcilerinde özellikle 10. nesil için bu tarz macunların etkisi 1-2 ay sürüyor, var mıdır daha uzun etkisini gösteren?

Bir kere ayarı yaptığınızda programı kapatabilirsiniz, bilgisayarı kapatıp açtığınızda sıfırlanır yani her bilgisayarı açtığınızda açmak zorundasınız. Bir de FIVR sekmesinde bu ayarı işaretleyin, öyle kaydedilmiş olur.
1641233052289.png

Hocam bu Laptop işlemcilerinde özellikle 10. nesil için bu tarz macunların etkisi 1-2 ay sürüyor, var mıdır daha uzun etkisini gösteren?

Var. Honeywell PTM-7950 surup uzun yillarca kullanabilirsin. Buradan alabilirsin.

Yanlis surmussun ama dogru da sursen MX4 kisa surede pumpout olan bir macun zaten.
tekrardan sürsem acaba değişen bir şey olur mu ? Baya öneri üzerine almıştım bu macunu.
İyi de macun değiştirmeden önce de sıcaklıklar böyleydi demişsiniz, yani ben yanlış sürülmeden olacağını sanmıyorum. Siz bir de Turbo Ratio Limits kısmındakileri 30 yapmayı deneyin, performans düşecektir tabiki ama yapacak birşey yok.
zaten macun yenileme sebebim ısınma olduğu için.

Yok hocam vermez, UV ayarı da yapmamışsınız zaten sadece Turbo maksimum frekans ayarıyla oynuyorsunuz. Yani zarar verebilecek şey sıcaklık sınırını kaldırmak olabilir belki, siz o ayarla da oynamadınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı