Intel 10200H 99 dereceyi görüyor

Her oyun ayni oranda etkilenmez ve o kadr para verip aldigin laptopu insan gibi kullanamamak da koyar biraz insana kardesim.

Zaten konu başında soyledim o modu denedim FPS düşüşü oluyor ben FPS kaybi cok fazla yasamadan sicaklik sorununun çözmeye çalışıyorum. Turbo boost'u 30 a cektik yani 3ghz suanlik bir sorun yok cok ısı değerleri iyi.
Turbo Boost'da kullanamayacaksan ne anlami kaldi o islemcinin. Bence kaliteli bir PCM TIM ile sicaklik sorunu cozulebilir.
biraz daha açar mısın ?

Son düzenleme:
Kaliteli bir termal pad veya macun ile cozersin sicaklik sorununu.

Turboyu kapattığında performans çok düşer. Arkadaş UV de yapmış fakat etki etmemiş. Şimdilik maksimum Turbo frekansını düşürdü, böyle idare ediyor.

Turbo'yu kapattığında performans çok düşer. Arkadaş UV de yapmış fakat etki etmemiş. Şimdilik maksimum Turbo frekansını düşürdü, böyle idare ediyor.

Sanırım sorunu çözdüm gibi. Tekrardan söktüm PC'yi fan girişleri bayağı tozlanmış dikkat etmemiştim kalıp şeklinde duruyordu temizledim macunu tekrar sürdüm nokta şeklinde. Yarım saat GTA V oynadım değerler bu şekilde sence normal midir? 93 95 dereceleri görmüş Max ama MSI Afterburner'da 85 derece civarlarında oynadım hep nadir 90'lara çıkıp hemen iniyordu.
Şuan boşta 57 60 derece aralarında gidiyor.

Dosya Ekleri

• thrr.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 38
Normal diyebiliriz hocam.

Daha da düşürmek isterseniz yine UV deneyebilirsiniz hocam. Tabii siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…