Pardon ben yanlış anladım o zaman.Canımın içi ben o arkadaşla dalga geçiyordum. Tabii ki 10400F daha iyi ve daha ucuz. O arkadaş alınmaz diyor. Beğenmiyor 10. Nesili.
Pardon ben yanlış anladım o zaman.Canımın içi ben o arkadaşla dalga geçiyordum. Tabii ki 10400F daha iyi ve daha ucuz. O arkadaş alınmaz diyor. Beğenmiyor 10. Nesili.
İyi ki almamışım.
Neyi iyi ki almamışsınız?
10. nesilde var mıydı? Onda da yoktu Intel. Hele 10400F hiç yoktu. Rakibi 3600'den 500TL daha pahalı idi. Aynı şekil de 10100F de 3100'den 300TL daha pahalı idi.
Klasik İntelHem pahalı hem kötü.
10400F ile 3600 sistem arasında taş çatlasa 200 TL fark oluyor. 3600 alan adam 5000 serisine geçebiliyor, 10400F alan adam senin gibi sağda solda gülücük atıyor.
Silikon sıkıntısı olan bir işlemci yerine daha ucuz olan ve en düşük ram frekansı ile oyun perfonmansında R5 3600'i ciddi anlamda çoğu oyunda geçen bir işlemciyi daha ucuza satın almak daha mantıklı bana göre. Intel'in her sene anakart aldırmasını desteklemiyorum lakin 10.nesilde fiyat/perfonmans olarak daha iyiydi Intel. Overclock yapmak için cidden iyi bir soğutucu almak gerekiyor yoksa çok ısınır o işlemci.10400F ile 3600 sistem arasında taş çatlasa 200 TL fark oluyor. 3600 alan adam 5000 serisine geçebiliyor, 10400F alan adam senin gibi sağda solda gülücük atıyor.
Silikon sıkıntısı olan bir işlemci yerine daha ucuz olan ve en düşük ram frekansı ile oyun perfonmansında R5 3600'i ciddi anlamda çoğu oyunda geçen bir işlemciyi daha ucuza satın almak daha mantıklı bana göre. Intel'in her sene anakart aldırmasını desteklemiyorum lakin 10.nesilde fiyat/perfonmans olarak daha iyiydi Intel. Overclock yapmak için cidden iyi bir soğutucu almak gerekiyor yoksa çok ısınır o işlemci.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.