Hâla AMD diyor ya! Bana ne AMD'den. AMD kullanmadım etmedim kıyasları da ilgilendirmiyor. Önceki nesille kıyaslıyorum ama senin için AMD kıyasına bile baktım. Sanırım hepsi toplu halde bir bu var.
With the Core i7-12700K, Intel has released a formidable competitor to AMD's Ryzen 5800X and even 5900X. Thanks to eight powerful Golden Cove cores, the processor handles all workloads very well, including gaming. Compared to the i9-12900K, it runs almost as fast, but much cooler, with better...
Alder Lake review leaks Intel 12th Gen Core reviews are just around the corner, in fact, they are so close that some reviewers were so eager to share their results that they ‘accidentally’ published their results a bit too early. One of such review media was Linus Tech Tips who published their...
2. linkte Intel daha çok ısınmış.
Türkçe kaynaklara bakmadım. Oyun da pek ilgilendirmiyor beni. Ben TDP değerine göre yorum yapıyorum. Sanıyorum buradaki en büyük sıkıntı sen işlemcide enerjinin nasıl harcandığını bilmiyorsun. TDP ne demek, bana nasıl etki edecek işlemcideki enerji verimliliği vs. bir habersin. Test koşullarının değişebileceğini herkesin farklı koşullarda işlemcileri yüke bindereceği gerçeğini kaçırıyorsun. Kıyas yaptığın işlemciler arasında iki kata yakın TDP farkı varsa ve TDP limitlerine sadık kalınıyorsa yüksek enerji tüketen işlemci daha fazla ısınır.
Benim de işim gücüm yokmuş gibi sana laf yetiştiriyorum sanki anlayacaksın. Körü körüne saplanıp kalıyorsunuz bir odağa.
Genele ithafen, rahat olun her hıyarım var diyene tuzla koşmayın!
Ayrıca sırf meraktan soruyorum yazarken aklıma geldi. Ben AMD fanboyuysam sen de Intel fanboyu olmuyor musun bu yaptığın kıyasla?