Intel 12. Nesil İşlemci Özellikleri ve Fiyatı

Türk kaynaklara baktığın çok belli. Türk kaynaklar AMD'ci 1-2 kişi hariç. 12900k 5950X'den daha az ısınıyor. 12700k 5800X'den daha az ısınıyor. 12600k 5600X'den daha az ısınıyor. Verdiğim değerler oyunlarda bu arada. Bir kaynak ver tersini iddia ediyorsan. Bir de AMD fanboyu olmadığını iddia ediyordun ;)
Hâla AMD diyor ya! Bana ne AMD'den . AMD kullanmadım etmedim kıyaslarıda ilgilendirmiyor. Önceki nesille kıyaslıyorum ama senin için AMD kıyasına bile baktım. Sanırım hepsi toplu halde bir bu var.

2. linkte intel daha çok ısınmış. 🤣

Türkçe kaynaklara bakmadım. Oyun da pek ilgilendirmiyor beni. Ben TDP değerine göre yorum yapıyorum. Sanıyorum buradaki en büyük sıkıntı sen işlemcide enerjinin nasıl harcandığını bilmiyorsun. TDP ne demek, bana nasıl etki edecek işlemcideki enerji verimliliği vs. bi habersin. Test koşullarının değişebileceğini herkesin farklı koşullarda işlemcileri yüke bindereceği gerçeğini kaçırıyorsun. Kıyas yaptığın işlemciler arasında iki kata yakın TDP farkı varsa ve TDP limitlerine sadık kalınıyorsa yüksek enerji tüketen işlemci daha fazla ısınır.
Benim de işim gücüm yokmuş gibi sana laf yetiştiriyorum sanki anlayacaksın. Körü körüne saplanıp kalıyorsunuz bir odağa. 🤣
Genele ithafen , rahat olun her hıyarım var diyene tuzla koşmayın!

Ayrıca sırf meraktan soruyorum yazarken aklıma geldi. Ben AMD fanboyuysam sen de INTEL fanboyu olmuyor musun bu yaptığın kıyasla ?

Hâla AMD diyor ya! Bana ne AMD'den. AMD kullanmadım etmedim kıyasları da ilgilendirmiyor. Önceki nesille kıyaslıyorum ama senin için AMD kıyasına bile baktım. Sanırım hepsi toplu halde bir bu var.

2. linkte Intel daha çok ısınmış. 🤣

Türkçe kaynaklara bakmadım. Oyun da pek ilgilendirmiyor beni. Ben TDP değerine göre yorum yapıyorum. Sanıyorum buradaki en büyük sıkıntı sen işlemcide enerjinin nasıl harcandığını bilmiyorsun. TDP ne demek, bana nasıl etki edecek işlemcideki enerji verimliliği vs. bir habersin. Test koşullarının değişebileceğini herkesin farklı koşullarda işlemcileri yüke bindereceği gerçeğini kaçırıyorsun. Kıyas yaptığın işlemciler arasında iki kata yakın TDP farkı varsa ve TDP limitlerine sadık kalınıyorsa yüksek enerji tüketen işlemci daha fazla ısınır.
Benim de işim gücüm yokmuş gibi sana laf yetiştiriyorum sanki anlayacaksın. Körü körüne saplanıp kalıyorsunuz bir odağa. 🤣
Genele ithafen, rahat olun her hıyarım var diyene tuzla koşmayın!

Ayrıca sırf meraktan soruyorum yazarken aklıma geldi. Ben AMD fanboyuysam sen de Intel fanboyu olmuyor musun bu yaptığın kıyasla?

105W'lık 5950X sence gerçekten 105W mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı