Intel 5820k nasıldır?

Alonly

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba.
Ben 5820k işlemci almayı düşünüyorum fakat bu işlemciye entegre graphic kartı yok sanırım. İntelin hd graphic kartı olmayan bir modeli ne kadar dezavantaj içerir. Bilgilendirmeniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstünde zaten onboard kullanmazsınız büyük ihtimalle. Çok dezavantajı olmaz.

İ7 5820K almayı planlıyorsan hd graphics'e pek ihtiyacın olmayacaktır yani İ7 5820K alıp GT 630 takmıyacaksan sıkıntı yok :D

Anladım. Bir arkadaşım 5820k de intelin hd graphics'i yok ayrıca 4770k ile arasında olan hız farkını anlayamazsın demişti o yüzden sormak istedim. Ben uzun yıllar sağlam bir işlemci kullanmak istiyorum sorun çıkarmayacak. Bu konuda da aklımda sadece 5820k var şimdilik.

Anladım. Bir arkadaşım 5820k de intelin hd graphics'i yok ayrıca 4770k ile arasında olan hız farkını anlayamazsın demişti o yüzden sormak istedim. Ben uzun yıllar sağlam bir işlemci kullanmak istiyorum sorun çıkarmayacak. Bu konuda da aklımda sadece 5820k var şimdilik.

Arkadaşın doğru söylemiş. HD Graphic yok galiba.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı