1- öncelikle Intel'i devre dışı bırakıpta sadece NVIDIA kullanamazsınız. Sistem performansınız çöpe dönüşür. NVIDIA sadece oyunlar ve programlar için kullanılır.
2- siyah ekran gelmeye devam ediyorsa Windows 10 için yapılacak bir şey maalesef kalmıyor eski sisteminize dönmeniz gerekir ama bir taktik mevcut elimde sizde işe yarayacak mı emin değilim yine de deneyin. İşe yararsa probleminizi çözecektir.
söz konusu taktik: Windows boot edildikten sonra hoş geldiniz ekranına geldiği an siyah ekran oluyor sorunu biliyorum. Tam bu siyah ekran oluşundan 15-20 saniye sonra bilgisayarınızın güç tuşuna bir kere basın uyku moduna girecektir. 5-10 saniye ardından tekrar güç tuşuna basın oturum açma ekranınızı açacaktır.
işlem sonucu: sadece zaman kaybı yaşadınız. Sisteminiz Intel ve NVIDIA graphic kartlarınızı normal durumda çalıştırıyor ve hiçbir sistem performans kaybı yaşamamış oluyorsunuz.
Dediğim gibi taktik işe yarayacak mıdır emin değilim, 2 cihazda denedim 2'sinde de başarılı oldu bunlardan birini BIOS güncellemesiyle normal hale getirmiştim.