Intel 8200e Zotac ekran kartlı 2GB RAM sistem ile Lol yayını yapılır mı?

Eliras19

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar YouTube'a LoL videosu çekmeyi düşünüyorum. Elimde minimum ayarlarda sabit 120 FPS veren eski bir sistem var.
Sistemde bildiğim parçalar ise:
  • Intel 8200e.
  • 2 GB RAM.
  • Intel 7 işletim sistemi.
  • Ekran kartı yanınca yeni bir kart taktırmıştık Zotac ama modelini bilmiyorum.
RAM yükseltip yeni bir hard disk taksam ya da kasada SSD girişi varsa bulabilirsem 250GB takarsam video çekme işimi görür mü? Yeni bir sistem almaya gerek var mı?
LoL'de sabit 120FPS alıyorum ekran kaydı alsam alacağım FPS tahmini kaça düşer?

Şöyle diyeyim hocam RAM yükseltip yeni bir HDD takacağım o zaman işimi görür mü? Eski RAM'lardan bulmaya çalışıyorum. Ekran kartını yeni taktırmıştık modelini bilmiyorum en düşük ayarlarda 120 FPS ile akıcı şekilde rahat oynuyorum. Kasma donma vb yok.
Bu dediklerimi yaparsam işimi görür mü?
Kayıt alıp ufak montajlar yapacağım.
Not: Elimde RX 570 4 GB 16 GB RAM
5600X işlemcili bir sistem var ama onu kullanmak istemiyorum. Kardeşimin eski sistemi bazen aramızın ne olacağı belli olmuyor kavga edebiliyoruz ondan onu kullanmak istemiyorum...

Şöyle diyeyim hocam RAM yükseltip yeni bir HDD takacağım o zaman işimi görür mü? Eski RAM'lardan bulmaya çalışıyorum. Ekran kartını yeni taktırmıştık modelini bilmiyorum en düşük ayarlarda 120 FPS ile akıcı şekilde rahat oynuyorum. Kasma donma vb yok.
Bu dediklerimi yaparsam işimi görür mü?
Kayıt alıp ufak montajlar yapacağım.
Not: Elimde RX 570 4 GB 16 GB RAM.
5600X işlemcili bir sistem var ama onu kullanmak istemiyorum. Kardeşimin eski sistemi bazen aramızın ne olacağı belli olmuyor kavga edebiliyoruz ondan onu kullanmak istemiyorum...

RAM yükseltirseniz olur evet. Ama 8 GB RAM lazım en sağlamından. HDD'ide yükseltirseniz kayıtları da iyi depolarsınız.
Bu arada kardeşinizle anlaşın o PC'sini kullanmadığında RAM'lerini söküp alın kendi sisteminize takın o kullanacağı zamanda ona geri verin. RAM montajı kolay zaten. RAM alana kadar sizi idare edebilir belki bu dediğim anlaşma.

RAM yükseltirseniz olur evet. Ama 8 GB RAM lazım en sağlamından. HDD'IDE yükseltirseniz kayıtları da iyi depolarsınız.
Bu arada kardeşinizle anlaşın o PC'sini kullanmadığında RAM'lerini söküp alın kendi sisteminize takın o kullanacağı zamanda ona geri verin. RAM montajı kolay zaten. RAM alana kadar sizi idare edebilir belki bu dediğim anlaşma.

Hocam onun RAM'lar DDR4
8200e işlemciye uyumlu değil maalesef DDR3 filan lazım bana.

Doğru hiç aklıma gelmedi. Ama uyguna ikinci el kaliteli RAM bulursunuz bence.
Anakartınızda kaç RAM slotu var?

Hocam herhalde 2 RAM slotu var eski sistem olduğu için içini açıp bakma fırsatım olmadı genellikle tamirciye ya da PC'den anlayan babamın arkadaşına götürüyordum.

Hocam herhalde 2 RAM slotu var eski sistem olduğu için içini açıp bakma fırsatım olmadı genellikle tamirciye ya da PC'den anlayan babamın arkadaşına götürüyordum.

İnternette anakart modelinizi aratırsanız bulabilirsiniz. Anakart modeli veya kaç RAM slotu olduğunu BIOS menüsünden belki öğrenebilirsiniz. Ama oda belki tam emin değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı