Çözüldü Intel + AMD Laptopta Yavaş Windows Açılışı

• Konuyu başlatan Hic
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 62
  • Görüntüleme 7.665
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhabalar iki gün önce Samsung Evo 750 serisinin 250 GB SSD modelini alıp Windows 10'un klonlamasını gerçekleştirdim. Fakat Windows'umun açılış süresinde bir değişiklik olmadı, nedeni ne olabilir? Neler yapabilirim? İlgilerinizden dolayı şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlginç. Bende 750 evo kullanıyorum yeni topladım pc'yi ve temiz Windows kurdum 6-7 saniyede açılıyor. Biçimlendirip tamamen 0'dan UEFI kurmanı tavsiye ederim.
Temiz kurulum yaptığım halde yine süre değişmedi. Bilgisayarım biraz eski olduğu için UEFI desteği yok bu açılma hızını etkiler mi ? Temiz kurulumu BIOS üzerinden gerçekleştirmiştim ve kurmadan öncede biçimlendirdim SSD'yi.

Bir temiz kurulum yapıp öyle deneyin.
Temiz kurulum yaptım fakat sonuç yine değişmedi.

Aynı SSD bende var 10 saniye içinde açılıyor. Bir şeyleri yanlış yapmış olabilirsin, dosyalarını yedekleyip temiz format at ama ilk önce kontrol et ne yanlış yapmışsın bir bak.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı