Üzülecek bir şey yok da böyle bir şey olmaz zaten. Fabrikasını alması da gayet normal, üretimi hızlandırmak istiyorlardır.
Aynen hocam.
Üzülecek bir şey yok da böyle bir şey olmaz zaten. Fabrikasını alması da gayet normal, üretimi hızlandırmak istiyorlardır.
Intel kullanan m. Ö dinozorları.
Seni AMD reklam departmanına işe alsınlar, iyi iş yaparsınIntel kullanan MÖ dinozorları.
Seni AMD reklam departmanına işe alsınlar, iyi iş yaparsın
Hayatımda ilk defa bu kadar ileri seviye fanboy görüyorum, Allah sabır versin.
Seni AMD reklam departmanına işe alsınlar, iyi iş yaparsın
Hayatımda ilk defa bu kadar ileri seviye fanboy görüyorum, Allah sabır versin.
Forumu gibi haberleri de rezalet olan site. Forumu ne alaka diye soracaksanız uzun hikaye.Tam bir Shi*tdelete başlığı olmuş.
Ana akım havuz medyası = Shi*tdelete. Çok da şey yapmamak lazım.![]()
AMD'yi degil, GlobalFoundries'i satin almak istiyormus.Haberi okumadım, okumadan yorum yapıyorum birazdan bakacağım ama tahminimce ya yalan haberdir ya da belirli bir departmanını alıyordur.
AMD Hisse Fiyatları 15 Yılın Ardından Intel'in Önüne Geçti
AMD'nin donanım pazarında yaptığı doğru hamleler, şirketin hisse fiyatlarına da olumlu yansıyor. Intel'in hisse senetlerine yatırım yapan kullanıcılar,www.technopat.net
"Nihayetinde AMD’nin piyasa değeri 72.43 milyar dolar iken Intel, 260.79 milyar dolar ile çok daha değerli bir şirket."
Bilmeden, araştırmadan konuşmamak lazım. İsterse AMD'den 3 tane alır![]()
Oyun performansında evet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.