Intel Arc 750 alınır mı?

Oynamak istediğiniz oyunlara bağlı bence bu. Kart şu an mükemmel olmasa da iyi durumda. Popüler olan oyunları rahatlıkla oynatabilir ve 2.el ile uğraşmak istemiyorsanız sıfır olarak bu kartı olmanız bence sizin için daha iyi olabilir.

Oynamak istediğiniz oyunlara bağlı bence bu. Kart şu an mükemmel olmasa da iyi durumda. Popüler olan oyunları rahatlıkla oynatabilir ve 2.el ile uğraşmak istemiyorsanız sıfır olarak bu kartı olmanız bence sizin için daha iyi olabilir.

O zaman ARC750 almak mantıklı karar olarak gözüküyor yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ben olsam RX 6600 kovalarım, çünkü arada ciddi bir güç tüketim farkı var. Oturup hesabını yapmadım ama 2 sene kullansan yaktığı elektrikle daha pahalıya bile gelebilir. Üstüne daha iyi yazılım, driver gibi artıları da var.

Hocam peki ortalama olarak baktığımızda tahmini ne zaman oturur.

Sık sık yeni sürücü çıkartıyorlar. Çok sürmez düzeltmeleri. Tam anlamıyla oturmuş değil fakat üzecek bir kart da değil. Anakartınızın Resizable Bar desteklediğinden emin olun, BIOS güncellemesi var ise yapın ki sonradan destek gelmişse problem çıkmasın. WHQL ibareli sürücüleri kullandıktan sonra bir şey olmaz. Battlefield oyuncusu isen problem yaşayabilirsin o kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı