Intel Arc 750 alınır mı?

Belirli başlı oyunlarda sıkıntıları olsa da Intel iyileştirme tarafına gerçekten açık ve her gün bu sorunları düzeltmeye çalışıyorlar. Eskiden kart o kadar da iyi değildi fakat şu anki güncellemeler ile yavaştan kendine gelmeye başlıyor. YouTube ya da Reddit üzerinde kullanan kişileri görebilirsiniz fakat aramalarınızı 1-2 ay öncesine ayarlamaya çalışın o sayede daha güncel sonuçlar elde edersiniz. Forum tarafında önceden kullanıp, satan ve kötüleyen kişileri çok da takmanızı önermiyorum. Kulaktan dolma bilgiler ile kartı kötüleyen çok kişi var ve bana göre bu onların haddine değil çünkü kullanmadan ve test etmeden performansı hakkında düzgün bir sonuç alamıyorsun.
Hocam bir ay öncesinde şu video var.
Şu kısmı atıyorum. Doğru mudur bu sizce?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bir ay öncesinde şu video var.
Şu kısmı atıyorum. Doğru mudur bu sizce?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Değerler doğru gibi gözüküyor. Belirtilen değerleri aldığını söyleyen diğer Arc 750 kullanıcıları da gördüm. Bu video da yardımcı olur ve ekstradan yeni driver güncellemesi ile de Dog Town'daki FPS düşüklüğü düzelmiş olarak belirtilmiş.

Attığım linkteki kanalın paylaştığı tonlarca oyun testleri var onlara da bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı