Intel Arc 750 alınır mı?

706111

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar Ray Tracing performansı, XeSS performansı falan güzel midir?
FSR ve benzerleri özellikler olmadan da performansı güzel midir?

Sıfır fiyatı 5800 TL.

Oyundan oyuna değişken bir performansı var. Özellikle Vulkan ve DX12 oyunlarda en iyi performansı verir.

Intel'in ilk Intel HD dışındaki kartları olduğundan, pişmeleri zaman alıyor.

Oyundan oyuna değişken bir performansı var. Özellikle Vulkan ve DX12 oyunlarda en iyi performansı verir.

Intel'in ilk Intel HD dışındaki kartları olduğundan, pişmeleri zaman alıyor.
İnternette performanslarını gördüm de 1080p ultra ayarlarda 60 FPS üstü veriyor.

Arkadaşlar Ray Tracing performansı, XeSS performansı falan güzel midir?
FSR ve benzerleri özellikler olmadan da performansı güzel midir?

Sıfır fiyatı 5800 TL.

Stabilitesi bir NVIDIA değil ama fiyatına göre gayet iş gören yeterli bir kart. Kesinlikle alınır. Şu an performansı ilk çıktığı zamana göre çok güzel 1-2 sene sonra degerlenicegini düşünüyorum.

Şu an aktif olarak Arc 750 kullanıyorum ve hiçbir şekilde ne driver çökmesi ne de siyah ekran sorunu aldım. Oynadığım oyunlar belli başlı olsa da yine de stabilite olarak gayet iyi. Her saniye driver Update'si geliyor ve ben bunu yazarken bile yeni bir drivere Update atıyorum. Test etmemi istediğiniz oyunlar var ise ona göre yazabilirsiniz eğer benim kurabileceğim bir tarzdan oyun ise test edip size FPS değerlerini gösterebilirim.

Şu an aktif olarak Arc 750 kullanıyorum ve hiçbir şekilde ne driver çökmesi ne de siyah ekran sorunu aldım. Oynadığım oyunlar belli başlı olsa da yine de stabilite olarak gayet iyi. Her saniye driver Update'si geliyor ve ben bunu yazarken bile yeni bir drivere Update atıyorum. Test etmemi istediğiniz oyunlar var ise ona göre yazabilirsiniz eğer benim kurabileceğim bir tarzdan oyun ise test edip size FPS değerlerini gösterebilirim.
Hocam Cyberpunk ultra ayarlar 1080p performansı nasıldır? İnternette 60 FPS gösteriyor. Eğer böyle ise kartı alacağım direkt.

Hocam Cyberpunk Ultra ayarlar 1080p performansı nasıldır? İnternette 60 FPS gösteriyor. Eğer böyle ise kartı alacağım direkt.

Belirttiğiniz oyuna sahip değilim fakat dediğiniz değerleri alabiliyor. 1080p high quality ayarlarında 60-70 FPS arasında gezdiğini söyleyen tonlarca kişi mevcut ve testlerde de böyle gözüküyor. Şu video belki işinize yarayabilir. Değerler günden güne değişebilir çünkü bayağı sık driver Update'leri geliyor ve her gelen Update belli başlı oyunlarda FPS artışı ya da stabilite sağlıyor. Mesela bu konuya yazarken gelen driver Update'nin belirli oyunlarda yaşattığı FPS artışlarını atıyorum.

1699010580813.png

Belirttiğiniz oyuna sahip değilim fakat dediğiniz değerleri alabiliyor. 1080p high quality ayarlarında 60-70 FPS arasında gezdiğini söyleyen tonlarca kişi mevcut ve testlerde de böyle gözüküyor. Şu video belki işinize yarayabilir. Değerler günden güne değişebilir çünkü bayağı sık driver Update'leri geliyor ve her gelen Update belli başlı oyunlarda FPS artışı ya da stabilite sağlıyor. Mesela bu konuya yazarken gelen driver Update'nin belirli oyunlarda yaşattığı FPS artışlarını atıyorum.

Eki Görüntüle 2001244
Parasına göre süper bir şey. Alacağım ben de.

Parasına göre süper bir şey. Alacağım ben de.

Belirli başlı oyunlarda sıkıntıları olsa da Intel iyileştirme tarafına gerçekten açık ve her gün bu sorunları düzeltmeye çalışıyorlar. Eskiden kart o kadar da iyi değildi fakat şu anki güncellemeler ile yavaştan kendine gelmeye başlıyor. YouTube ya da Reddit üzerinde kullanan kişileri görebilirsiniz fakat aramalarınızı 1-2 ay öncesine ayarlamaya çalışın o sayede daha güncel sonuçlar elde edersiniz. Forum tarafında önceden kullanıp, satan ve kötüleyen kişileri çok da takmanızı önermiyorum. Kulaktan dolma bilgiler ile kartı kötüleyen çok kişi var ve bana göre bu onların haddine değil çünkü kullanmadan ve test etmeden performansı hakkında düzgün bir sonuç alamıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı