Elektronik İntel Arc A750 5.999 TL!

Aynen elde ki kartı ve işlemciyi satınca alabilirim.
Gerek kalmadı destek gelmiş. Forumda konusunu açmışlar zaten. Reddite açanlar varmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerek kalmadı destek gelmiş.
Gerçekten mi? Atabilir misiniz size zahmet? Hocam bir de konu açtım onaylanınca bakabilir misiniz.

3600x ve 3080 ile açan varmış.

Hocam bir de konu açtım onaylanınca bakabilir misiniz.
Konuya yazdım. Burayada yazıyorum dikkat edin. Gigabyte anakartlar sorun çıkartabilir. Son sürüme tak diye yüklemeyin. Not düşmüş adamlar. Hemde kırmızı yazı ile.

Son düzenleme:
Aynen hocam bende ondan dolayı sormuştum işte. Tek tek 3-5 kere yükleme yaparım artık. Teşekkürler yardımlarınız için.

İkisi içinde uğraşmazsınız. Zaten kurulumu yaparken temiz kurulum seçeneği çıkıyor fakat ben her ihtimale karşı DDU ile kaldırıp sitesinden indirdiğim şekilde kurulum yapıyorum. Aynı şey sadece DDU kullanımı giriyor devreye. Normal olarak güncelleyerek sıkıntı alırsınız diye bir kaide yok sadece işi garantiye almak için ben uğraşıyorum böyle.

Aynen hocam bende ondan dolayı sormuştum işte. Tek tek 3-5 kere yükleme yaparım artık. Teşekkürler yardımlarınız için.
Olmuyor zaten diğer türlü B650M DS3H'ta ilk aldığımda anakart sıkıntılı sanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…