Aynen elde ki kartı ve işlemciyi satınca alabilirim.Bu GPU ile yeni nesil oyunlarda resizable bar çok fark ettiriyor. İleride işlemciyi 5600 ile değiştirirsiniz.
Aynen elde ki kartı ve işlemciyi satınca alabilirim.Bu GPU ile yeni nesil oyunlarda resizable bar çok fark ettiriyor. İleride işlemciyi 5600 ile değiştirirsiniz.
Gerek kalmadı destek gelmiş. Forumda konusunu açmışlar zaten. Reddite açanlar varmış.Aynen elde ki kartı ve işlemciyi satınca alabilirim.
Gerçekten mi? Atabilir misiniz size zahmet? Hocam bir de konu açtım onaylanınca bakabilir misiniz.Gerek kalmadı destek gelmiş.
3600x ve 3080 ile açan varmış.Gerçekten mi? Atabilir misiniz size zahmet? Hocam bir de konu açtım onaylanınca bakabilir misiniz.
BIOS'u en düşük sürüm olan anakart birden en son sürüme çıkabilir mi?
Selamlar. Gigabyte B450M S2H var. F2a sürümünde yani 2018 yılda ki güncelleme. Ben son sürüm olan F67D'yi yükleyebilir miyim? Yoksa önceden mesela F10, sonra F20 gibi mi gitmem lazım. Yani bir sürümü yüklemek için önceden ona uygun olan sürümü yüklemem gerekir mi?www.technopat.net
Konuya yazdım. Burayada yazıyorum dikkat edin. Gigabyte anakartlar sorun çıkartabilir. Son sürüme tak diye yüklemeyin. Not düşmüş adamlar. Hemde kırmızı yazı ile.Hocam bir de konu açtım onaylanınca bakabilir misiniz.
Aynen hocam bende ondan dolayı sormuştum işte. Tek tek 3-5 kere yükleme yaparım artık. Teşekkürler yardımlarınız için.3600x ve 3080 ile açan varmış.
3000 serisi işlemcilerde Resizable bar desteği var mı?
Konuyu nerede olması gerektiğini tam bulamadım ama burası uygun gibi. 3000 serisi işlemcilere resizable bar desteği var mı acaba? 3000 serisi ekran kartım var da.www.technopat.net
Konuya yazdım. Burayada yazıyorum dikkat edin. Gigabyte anakartlar sorun çıkartabilir. Son sürüme tak diye yüklemeyin. Not düşmüş adamlar. Hemde kırmızı yazı ile.
İkisi içinde uğraşmazsınız. Zaten kurulumu yaparken temiz kurulum seçeneği çıkıyor fakat ben her ihtimale karşı DDU ile kaldırıp sitesinden indirdiğim şekilde kurulum yapıyorum. Aynı şey sadece DDU kullanımı giriyor devreye. Normal olarak güncelleyerek sıkıntı alırsınız diye bir kaide yok sadece işi garantiye almak için ben uğraşıyorum böyle.hocam bilgisayar işlerinden çok anlamıyorum ve uğraşmakta istemiyorum şimdi alırsam her güncelleme de kafam ağrır mı ve çökme sorunları vb ile uğraşır mıyım ek olarak resize-bar açmam gerekiyormuş galiba kartın tam performansında çalışması için bu ayarı açmak için çok uğraşır mıyım
Olmuyor zaten diğer türlü B650M DS3H'ta ilk aldığımda anakart sıkıntılı sanmıştım.Aynen hocam bende ondan dolayı sormuştum işte. Tek tek 3-5 kere yükleme yaparım artık. Teşekkürler yardımlarınız için.
Tasarımı normal basic Arc tasarımına göre kötüymüş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.