Ekran kartı bakıyorum 6600 XT 6700 XT ve Intel Arc'a 750 kafama çok takıldı AMD NVIDIA'ya göre ucuz Intel hepsine göre ucuz Intel Arc'a 750 Ryzen 5 5500 Gigabyte B450 m k 8(16 olacak ) RAM 500 watt PSU kasa Hiper Lux 3x1 ile bir sorun çıkartır soğutma performans donanım vs bu fiyata iyi bir ekran kartmı(ETS 2 Truckers MP GTA 5 Assetto Corsa otoban)
Arkadaşlar merhaba, üç ay boyunca Intel Arc A750 ekran kartını kullandım. Forumda da tercih edilebilecek kart diye öneriyordum ama kısa zaman önce kartı satıp RX6600 aldım. Bunlar tamamen benim kendi nedenlerimden dolayıdır, yani markayı ya da kartı kötülemek amaçlı konu açmadım, sadece kişisel...
Donanım Arşivi'nin videosu vardı ama kaldırmış sanırım, bulamadım. O videosunda bahsediyordu bu durumdan. Ekran kartı adamın elindeyken güncelleme alıyor ve +50/+60 FPS kazanıyor.
Arkadaşlar merhaba, üç ay boyunca Intel Arc A750 ekran kartını kullandım. Forumda da tercih edilebilecek kart diye öneriyordum ama kısa zaman önce kartı satıp RX6600 aldım. Bunlar tamamen benim kendi nedenlerimden dolayıdır, yani markayı ya da kartı kötülemek amaçlı konu açmadım, sadece kişisel...
Oyundan oyuna optimize sıkıntısı var. Kimisinde çoğu ekran kartından daha üstün, kimisinde 1050'den daha kötü. Dediğim gibi 1-2 yıla adam olacaktır. Ama yatırımlık bir ekran kartı olduğunu düşünüyorum.
Oyundan oyuna optimize sıkıntısı var. Kimisinde çoğu ekran kartından daha üstün, kimisinde 1050'den daha kötü. Dediğim gibi 1-2 yıla adam olacaktır. Ama yatırımlık bir ekran kartı olduğunu düşünüyorum.