Intel Arc A750 FurMark testi nasıl?

thaaa123456789

Centipat
Daha fazla  
Intel Arc A750 FurMark testi nasıl sizce? 1920x1061 yapıyor 1080P'ye ayarladığım halde çok fark eder mi?

20240812_165539.jpg

Isı derecesi 72 geçmese soğutması bayağı iyi diyebilirdim diğer değerleri gayet iyi

Isı değeri kötü mü hocam kart arızalı vb mi demek bu

Gayet iyi sorun yok.

Hocam 500W PSU ile kullanıyorum Rampage marka oyunlarda drop ve siyah ekran yiyorum PSU değişsem sorun düzelir mi her şeyi denedim en son kartta bir sorun mu var acaba dedim bu teste soktum alalı 1 hafta oldu sanırım Vatan Bilgisayar'dan 6.403 TL'ye aldım.

Isı değeri kötü mü hocam kart arızalı vb mi demek bu

Hocam 500W PSU ile kullanıyorum Rampage marka oyunlarda drop ve siyah ekran yiyorum PSU değişsem sorun düzelir mi her şeyi denedim en son kartta bir sorun mu var acaba dedim bu teste soktum alalı 1 hafta oldu sanırım Vatan Bilgisayar'dan 6.403 TL'ye aldım.
Hayır ısı değerin kötü demek değil bu belki kasanın hava akışı kötüdür sağı solu kapalıdır belki çok sıcak bi yerde yaşıyorda olabilirsin işlemcin nedir hangi ayarda hangi oyunda sorun yaşıyorsun

Hayır sıcaklık değerin kötü demek değil bu belki kasanın hava akışı kötüdür sağı solu kapalıdır belki çok sıcak bir yerde yaşıyorda olabilirsin işlemcin nedir hangi ayarda hangi oyunda sorun yaşıyorsun

İşlemcim Ryzen 5 5500 Valorant'ta bazen ekran gidiyor yeniden başlatıyor 8 GB RAM var onu da 16 veya 32 yaparım yani siyah ekran her oyunda bazen oluyor The Crew hariç diğer oyunlarda drop yiyorum bir uygulama var buluescrren diyr oradan bildirim geliyor mavi ekran da vermiş aynı zamanda ekran kararınca anlamadım yani PSU güç yetmiyor bence geçen RAM'a OC yaptım ekran gelmedi BIOS sıfırladım geldi drop yemekten sıkıldım 170 FPS alıyor anlık 75'e düşüyor sorun nedir?

Hayır ısı değerin kötü demek değil bu belki kasanın hava akışı kötüdür sağı solu kapalıdır belki çok sıcak bi yerde yaşıyorda olabilirsin işlemcin nedir hangi ayarda hangi oyunda sorun yaşıyorsun
Genel yüksek ayarlarda 1920×1080p hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı