Intel Arc A750 nasıldır?

GOLDYCK

Decapat
Daha fazla  
Intel Arc A750 ekran kartına güvenip alma kararı aldım. Bunun sebebi Intel sözü geçebilecek bir marka her ne kadar ekran kartı işinde böyle olmasa bile. Ancak sürekli olarak driver güncellemeleri ile 3060'ı yer yer geçtiği durumlar oluyor performans açısından. Şahsen ben bu yazıyı yaziyorken bile driver güncellemesi üzerinde çalışıyor olabilirler. Bu yüzden güveniyorum. Ve en iyi rakibi 3060'dan iyi olduğu noktalar görünce dayanamadim aldım. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Arc sahibi olmasam bile ben umutluyum evet şu an genel performans bakımından muadillerinin gerisinde ama her kartın başlangıç noktasını göz önüne alırsak Arc hem çok hızlı gelişti hem de gelişmeye devam ediyor.

Bazi oyunlar o kartla oynanmiyor, trafo gibi guc tuketiyor, oldukca verimsiz ve surucu tarafinda yeterince iyi degil. Sacma sapan sorunlari var, daha tam oturmadi.

Surucu sorunlari olmasa bile alinacak ekran karti degil. Bosuna macera aramaya gerek yok, butceniz cikmiyorsa 6600 alin gecin.

Açıkçası kartın kullananı değilim forumlarda vs yerlerde yapılan yorumlara dayanarak kendi fikrimi belirteceğim. Alacağınız ilk sistem Arc 750 içeriyor ise bence birazcık daha para ekleyip RX 6600'lı sistem için alacak kişiye para biriktirmesini öneririm. Kart gelecek vadediyor ve Intel gibi bir marka da arkasında durmayacak türden bir marka değil. Zamanla daha da oturacaktır fakat şu anlık bir bilgisayar istiyor iseniz ve oyun oynamayı düşünüyorsanız alınmasını önermem. Paranız vardır biraz da bu kartı test edip deneyimlemek istiyorum derseniz bence çok iyi olur. Zaten her güncelleme karta performans katıyor.

Ben bu kartın alınmasını önermiyorum gerisi size kalmış.
Evet hocam bu kart ile açılmış her yorumda sizi görüyorum. Sert bir şekilde karşı çıkıyorsunuz. Lakin ilk seri olan bu kart daha bebek gibi. Ancak ona rağmen alışma süreci çok hızlı oldu ve şuan koşuyor. Bu yeni kart koşarken sallanabilir bunu görmezden gelelim bir sonraki seri net canavar olacak. Bu şu demek değil. Arc serisi kötü bir seri. Şuan kullanan biri olarak söylüyorum kendisi canavar gibi çalışıyor

Kardesim, bu kart RTX 3060'dan ustun specs, RX 6600'den ustun Specs'lere sahip ama surucuden mi yoksa baska bir şeyden mi bilemem ama RX 6600'un gerisinde de kaldigi oluyor. Sahsen RX 6600 alinamayacaksa tercih edilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı