Intel Arc A750 Ryzen 5 5600G sistem yükseltme önerisi

15'den biraz fazla tutuyor sanırım, sorun değil yine çıkartabilirim. Sistemi ikinci el olarak satıp 40'a yakın bütçede hazır sistem almak iyi sonuç mu olur yoksa upgrade etmek mi mantıklı olucaktır?
Ben her zaman sistemi tek tek toplama taraftarıyım. Hazır sistemler anakart konusunda kötü oluyor. Eğer montaj yapmak sorun olmaz diyorsan ve motivasyonun varsa bütün parçaları tek tek en ucuz yerden satın alıp o şekilde sistemi topla.

Montaj konusunda motivasyonun yoksa hazır sisteme yönel.

Ben her zaman sistemi tek tek toplama taraftarıyım. Hazır sistemler anakart konusunda kötü oluyor. Eğer montaj yapmak sorun olmaz diyorsan ve motivasyonun varsa bütün parçaları tek tek en ucuz yerden satın alıp o şekilde sistemi topla.

Montaj konusunda motivasyonun yoksa hazır sisteme yönel.
Bunu bilmiyordum hocam, bilgilendirdiğin için sağol. Ben upgrade yapayım o halde, şuan yeni bir ekran kartına geçsem dar boğaz yapabileceğinden ilk olarak AM5'e yöneleceğim. Desteğin için sağol dostum. :) Hayatımda sıfırdan montaj yapmadım fakat detaylıca temizleyeceğim vakit çoğu parçayı söküp takmıştım, elektrik-elektronik bildiğimden parçaların montajına çok olmasada hakimim.

Bunu bilmiyordum hocam, bilgilendirdiğin için sağol. Ben upgrade yapayım o halde, şuan yeni bir ekran kartına geçsem dar boğaz yapabileceğinden ilk olarak AM5'e yöneleceğim. Desteğin için sağol dostum. :) Hayatımda sıfırdan montaj yapmadım fakat detaylıca temizleyeceğim vakit çoğu parçayı söküp takmıştım, elektrik-elektronik bildiğimden parçaların montajına çok olmasada hakimim.
En doğru karar, rica ederim.

Bütün parçaları tek tek bütçene ve ihtiyacına uygun bir şekilde seçip topladığında hazır bir sistemden daha çok sana ve ihtiyaçlarına hitap eden bir sistem toplamış olursun. Kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı