Intel Arc A750 satılıp yerine ne alınılabilir?

faruk demirx

Femtopat
Daha fazla  
Kartı daha yeni aldım. Boştayken GPU değerleri 50 değerlerinde geziyor ve bu konu beni rahatsız etti. Detroit tarzı oyunları da desteklemeyince satma konusu aklımı kurcaladı. Eğer satarsam kaça gider ve sattığım fiyata yakın seviyede 2. el hangi ekran kartını alabilirim? (belki 1-2K fark ekleyebilirim para konusunda.)

Kartı daha yeni aldım. Boştayken GPU değerleri 50 değerlerinde geziyor ve bu konu beni rahatsız etti. Detroit tarzı oyunları da desteklemeyince satma konusu aklımı kurcaladı. Eğer satarsam kaça gider ve sattığım fiyata yakın seviyede 2. el hangi ekran kartını alabilirim? (belki 1-2K fark ekleyebilirim para konusunda.)

Hocam RX 6650 ortalama aynı fiyat ve daha iyi diye biliyorum.

Satmamak daha mantıklı. Sıfır fiyatı bile rakiplerine karşı bu kadar ucuz olmasına rağmen tercih edilmeyen bir model. Satmaya kalkarsanız ciddi oranda zarar edersiniz.

4K civarına satsanız bile 1-2 koyarak alınabilecek ekran kartı pek yok, RX6600 alabilirsiniz 6K ya ama A750'e göre çok güçsüz bir kart. Bence ilk önce yazılımsal olarak çözmeye bakın, illaki sizin durumunuzu yaşayan kullanıcılar vardır.

Hocam RX 6650 ortalama aynı fiyat ve daha iyi diye biliyorum.

A750 6000TL ama arada 5000TL dolaylarına düşüyor, RX 6650 ise 8000 TL.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı