Intel Arc B580 alınır mı?

• Konuyu başlatan zOdiak
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.140

zOdiak

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-13500H
16 GB RAM
RTX 4050 LAPTOP GPU
Arkadaşlar yakın zamanda PC alacağım şu an laptop kullanıyorum. Çok kötü bir laptop değil ama üst segmentte değil 4050 70 ya da 80W'lık bir sistem. Cyberpunk olsun, senuas saga, Hellblade 2 olsun bu tarz oyunlarda FPS alamıyorum 30 35 küsur falan. Sistem toplayacağım ve çok miktarda da param yok yani 30 maksimum o da zorlama olacaktır 27 28'ler ideal. Arc sistem almış olsa üzülür müyüm?

Kart güzel bir kart fakat daha yeni Intel ekran kartları üretmeye başladı driverlar sorunlu olabilir.

Kart fiyatına göre verdiği FPS bayağı iyi driverlarını güncelliyor yani ürettiği ekran kartının arkasında duruyor. Çok eski bir işlemciniz yoksa kesinlikle alınacak bir karttır.

Kart güzel bir kart fakat daha yeni Intel ekran kartları üretmeye başladı driverlar sorunlu olabilir.

Bunu göze alıyorum. Bu fiyata bu tarz eksiklerin başlarda olacağına kabulum.

Kart fiyatına göre verdiği FPS bayağı iyi driverlarını güncelliyor yani ürettiği ekran kartının arkasında duruyor. Çok eski bir işlemciniz yoksa kesinlikle alınacak bir karttır.

Biraz da bu durum beni aslında bunu itti driver güncellemesi konusunda başarılı olduklarını görmüştüm o yüzden yöneldim.
Peki hazır sistemlerin içinde Ryzen işlemciler var sıkıntı oluşturur mu? Intel ekran kartı Intel işlemci mi olmalı?

Fiyat/performans kartı. Muhtemel sorunları ve bunları çözmeye uğraşmayı göze alırsanız alınır.

Bu kartı ben de almayı düşünüyorum ama sosyalde okuduğum driver sorunları vs. korkutuyor açıkçası üreticinin Intel olması güven veriyor da kartı alıp sürekli güncelleme ya da sürücü indir kur kaldır uğraştırmasından korkuyorum işlemcim R5 5600 bu kart konusunda ben de kararsızım kullanan arkadaşlar keşke biraz aydınlatsa yardımcı olsa fiyat olarak şu an çok iyi diğer kartlara nazaran.

Son düzenleme:
Bunu göze alıyorum. Bu fiyata bu tarz eksiklerin başlarda olacağına kabulum.

Biraz da bu durum beni aslında bunu itti driver güncellemesi konusunda başarılı olduklarını görmüştüm o yüzden yöneldim.
Peki hazır sistemlerin içinde Ryzen işlemciler var sıkıntı oluşturur mu? Intel ekran kartı Intel işlemci mi olmalı?

Hiçbir sıkıntı olmaz istediğiniz işlemciyi kullanın sadece B850'ler çok eski işlemcilerde tam optimizasyonu çok iyi değil orta segment iyi bir işlemciyle sıkıntısız oynarsınız büyük ihtimal. Bu arada her sürücü sıkıntılı olabilir mesel bende de 4070s var sürücü sıkıntısından NVIDIA App sildim sürücüleri elle manuel yüklüyorum.

Salı günü sipariş vermiş olurum muhtemelen ben genel olarak sektöre yeni giren veya gelişmeye yeni başlayan markaların elimizde olan markalara göre bir adım daha önde görüyorum. Öncelikli sebep fiyat tabii ki ama aynı zamanda gelişmek için verdikleri uğraş diğerlerinden daha fazla olur Intel'de yalnız bırakacaklarını ve driver sorunu olsa bile çok hızlı çözümleneceğine inanıyorum. Zaten benim ihtiyacım olan uçan kaçan bir sistem değil orta segment sistem işimi görecek, bunu yaparkende F/P olarak bu ekran kartı varken bunu değerlendirmek istedim açıkçası.

Salı günü sipariş vermiş olurum muhtemelen ben genel olarak sektöre yeni giren veya gelişmeye yeni başlayan markaların elimizde olan markalara göre bir adım daha önde görüyorum. Öncelikli sebep fiyat tabii ki ama aynı zamanda gelişmek için verdikleri uğraş diğerlerinden daha fazla olur Intel'de yalnız bırakacaklarını ve driver sorunu olsa bile çok hızlı çözümleneceğine inanıyorum. Zaten benim ihtiyacım olan uçan kaçan bir sistem değil orta segment sistem işimi görecek, bunu yaparkende F/P olarak bu ekran kartı varken bunu değerlendirmek istedim açıkçası.

Aldınız mı hocam durum nedir memnun musunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı