Intel Arc B580 alınır mı?

Qyuils

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RX 7600 kullanıyorum fakat Spider-Man 2 Last of Us gibi oyunlarda cokmeye, FPS sikintilari hissetmeye başladım. Biraz arastirinca VRAM ile alakali oldugu ve 8 GB'nin az oldugu kanisina vardim. Bir de galiba rnda 3 sikintisi varmis kartin. Bunlardan sonra dusuk butceli 12 16 GB kartlara bakarken gordum B580'i. Fakat bilemiyorum driver ve optimizasyon problemi varmis ilk ciktiginda, guncel bir kaynak da bulamadim. Ne yapacagimi bilemiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir video var karşılaştırma olarak, Haziranda yüklenmiş güncel sürücüler ile oyun testleri.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir video var karşılaştırma olarak, Haziran'da yüklenmiş güncel sürücüler ile oyun testleri.

Sağ olun hocam peki sizce bu yaptığım yukseltme mantikli mi? Baska bir karta mi yonelmem lazim ne yapacagimi da pek kestiremiyorum.

2K oynayacaksınız 6750 daha iyi olur ama 1080P'de takilacaksaniz 7600XT'de olabilir. Ama diğerlerine göre daha pahalı bütçen sarsılmayacaksa onu da tercih edebilirsin mimamirisi daha eski ama cok önemli olduğunu düşünmüyorum.

Yani arada cok fiyat farki yok ama 1080p de bile cok performans farki var. 6750XT 12 GB 7600XT 16 GB bunu da katarsak hangisi daha mantikli? Ayrica arada bit farki da var, 6750XT 192bit 7600XT 128 bit.

Bütçenizi biraz daha yükseltip 9060 XT 16 gb modelini almanızı öneririm.Saf güçte 7700 XT gücünde,FSR 4.0 da ise çok daha iyi bir konumda.Hem de elinizde yeni mimariye sahip güncel bir ekran kartı olmuş olur.Konuştuğunuz modelleri almanızı önermem çünkü 7600 ekran kartından o kartlara geçmek gereksiz masraf olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı