Intel Arc B580'de de DLSS gibi bir özellik var mı?

hocam cahilliğime verin amd ekran kartı olmadan FSR kullanabiliyor muyuz?
Evet, FSR donanım bağımsız şekilde çalışıyor, yani ekran kartınızın markası önemli değil, oyunda FSR özelliği varsa kullanılabilir oluyor.

Evet, önemli değil. Dediğim gibi donanım bağımsız çalışan bir yazılım, oyunun FSR desteğinin olması yeterli.
Evet, önemli değil. Dediğim gibi donanım bağımsız çalışan bir yazılım, oyunun FSR desteğinin olması yeterli.
Cok sağol reis valla sen olmasan 4060 alcaktım ama sen bunu deyince fikrimi değiştirdim çok sağol

Cok sağol reis valla sen olmasan 4060 alcaktım ama sen bunu deyince fikrimi değiştirdim çok sağol
Bu arada Intel'i ilk aldığında bazı oyunlarda performans kararsızlıkları yaşayabilirsin, kafana takma, en kısa zamanda güncellemeler ile giderileceğine inanıyorum. Intel aldım elimde patladı, vadedilen performansı alamıyorum gibi düşünmemelisin, çünkü bazı oyunlar bu tarz problemler olabilir.

Bu arada Intel'i ilk aldığında bazı oyunlarda performans kararsızlıkları yaşayabilirsin, kafana takma, en kısa zamanda güncellemeler ile giderileceğine inanıyorum. Intel aldım elimde patladı, vaad edilen performansı alamıyorum gibi düşünmemelisin, çünkü bazı oyunlar bu tarz problemler olabilir.
Aynen izledim videodada driveın kötü olduğuyla alakalı bisey hatırlıyorum umarım en kısa zamanda düzeltirler

Arkadaşlar merhaba,

Şimdi NVIDIA ekran kartlarında DLSS gibi özellikler var ya, misal AMD'de FSR. Intel Arc B580'de böyle bir özellik var mı? Yoksa da sizce 4060 mı almalıyım, yoksa Intel Arc B580 mi?

Eger almadıysan soyle diyeyim. Kesınlıkle NVIDIA kalitesinden şaşma. Bende Intel kart kullanıyorum. Driver sorunları çok fazla var. Driverların kesinlikle gelişmesi lazım yoksa pişman olursun.

Bu arada Intel'i ilk aldığında bazı oyunlarda performans kararsızlıkları yaşayabilirsin, kafana takma, en kısa zamanda güncellemeler ile giderileceğine inanıyorum. Intel aldım elimde patladı, vadedilen performansı alamıyorum gibi düşünmemelisin, çünkü bazı oyunlar bu tarz problemler olabilir.

Aynısını şu an ben yaşıyorum. İnşallah dediginiz gibi olur 🙂.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı