Intel Arc B580'in çöp olduğu gerçeği

Almasaydın. Araştırsaydın.

Adamlar zaten GPU piyasasında yeni. Ryzen yüzünden çöküntüye girmişler, AMD ile NVIDIA ile rekabet etmek ayağında çıkardıkları GPU'lar hep sorunlu. A750 düşünüyordum, alma dediler. Zaten eski oyunlarda hiç iyi değilmiş. GPU yeni, Intel zaten bir sürü şeyle boğuşuyor, yapamıyorlar işte.

Intel sever birisi olarak, gerçekten üzülüyorum.
Ben hep derdim ki -klasik- Intel abi ya NVIDIA abi ya. Yok arkadaş, AMD bir patladı, pir patladı.

Geçmiş olsun bu arada.

Tartıştığımız şey ''keşke almasaydın kanka araştırsaydın'' değil, intel bunlara çözüm bulacak mı?

Doğru söylüyorsun geçen Deus Ex güncellemesini notları okurken bende görmüştüm. Diğer kart gibi 3 senede düzelicekse beklemeye bile değmez.

Ya reis iyi diyosunda araştırdım zaten. Kart ilk çıktığında piyasadaki yerli yabancı tüm videoları izlemeye çalıştım hemen hemen herkes bu kartı övüyordu işte 4060ı şöyle geçiyor böyle yapıyor diye övüp durdular. Kartla ilgili hazır sistem ne zaman stoklara eklendi bende gaza gelip hemen aldım. Çıktığında 20 bin liraya aldım sistemi ve gerçekten uyguna almıştım 4060 sistemler o sıra 25 bin falandı. Herkes övünce bende F/P deyip geçiştirip aldım aldıktan 1 hafta sonra B580 şöyle patladı böyle oldu overhead sorunları diye videolar çekilmeye başlandı.

Şimdi de iddialara göre AMD'nin 3XD işlemcilerine rakip işlemci çıkaracaklarmış sanırım Nova Lake serilerinde 3D önbellek geliştirmeye başlamış sanırım.

Onu da beceremez bunlar.

Bir kralın sonu ya. Hakkını veriyordu zamanında. AMD satın alacak diyorlar.

Doğru söylüyorsun geçen Deus Ex güncellemesini notları okurken bende görmüştüm. Diğer kart gibi 3 senede düzelicekse beklemeye bile değmez.
Çiftlik bank tarzı bir kart durumu yaşatmış size, itirazım yok ama fiyatına görede eğer Intel adam ederse cidden canavardı. Sürücülerini ve BIOS'unu filan NVIDIA'ya yaptırsa nasıl olurdu siz düşünün birde.

Potansiyeli olduğu için çoğunlukla insanlar öneriyor. Şahsen bende gaza geliyordum ama sırf DX 9, 10, 11 performansları yüzünden almaktan çok kez vaz geçtim. 2.el de birkaç bin TL ucuza satarsınız gibime geliyor.

Bu arada bizim hatun 7500F ile B580 son derece memnun Intel bir işi de düzgün yapsa.

Vallahi haklısın. Potansiyeli yüksek ama potansiyelini ortaya çıkartabileceklerini hiç düşünmüyorum ben bu gidişle. Geçen kaç senelik oyun Metro 2033'ü indirdim Metro Exodus'tan daha düşük FPS aldım nasıl oluyorsa artık. Dediğin gibi yüksek ihtimal Max 7-8 ay daha beklerim ona rağmen hala sorunlar devam ederse satıp üstüne ekleyip başka sistem alırım. Bundan önceki sistemimde 1050 vardı Minecraft oynuyordum sabah akşam. Parayla ekran kartı övenlerin gazına geldik işte.

Bu arada bizim hatun 7500F ile B580 son derece memnun Intel bir işi de düzgün yapsa.

Ekran kartı kötü değil ama 4060'ın rakibi de değil kesinlikle o yüzden benim gözümde kötü duruma düşüyor. Bu kart 3060 la falan kapışır ve verilen para göz önüne alınırsa ben 4060'ı tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…