Intel Arc B580'in çöp olduğu gerçeği

Oyun yüklenmiş. Birazdan test edip yazacağım. İlk test ettiğim zamanlarda artifact yüzünden oynanmıyordu. Birazdan bakacağım tekrar.

Hocam sonunda deneme fırsatı bulabildim. Oyun bende de düzelmiş. Önceki oynayışımda full artifact doluydu ekran. Şu an öyle bir sorunla karşılaşmadım. Ancak hala ekran kartnının tanınmadığı ile alakalı uyarı alıyorum. Ama oynayabildiğim sürece pek problem değil.
Teşekkürler.

Bu karta sahibim 7 aydır da deneyimleyen birisi olarak yazıyorum bu karta verilecek para yerine daha iyi kartlar alınabilir. Game test videolarından yola çıkılarak elde edilen performanslar yanıltıcı ve bu kartın gerçek performansını yansıtmıyor maalesef.

Hocam bende de var B580 sistem. 14400F ve 32 GB DDR4 RAM ile. God of War, RDR2, Last of Us part 1 ve 2, kcd 2, Cyberpunk, Spider-Man 1 ve 2 gibi oyunları XeSS vs her şey kapalı saf güçte Ultra-yüksek ayarlarda 60 FPS üstü oynadım ve oynamaya devam ediyorum. Siz tam olarak neden şikayetçisiniz merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin ne? Bu konuda birkaç kişiden dönüt almıştım. 5600 ile sorunların başlangıca göre azaldığını söylüyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Moderatörlere çağrımdır konuyu açan arkadaşın sorunu globalde bizim katkılarımızla çözülmüştür. İntel çalışanlarıyla yaptığımız görüşmeler buradaki linktedir. Konunun kilitlenmesini rica ediyorum.

İşlemcin ne? Bu konuda birkaç kişiden dönüt almıştım. 5600 ile sorunların başlangıca göre azaldığını söylüyordu.

Overclocklu 4.7 GHz 5600. sorunlar çözülmüş değil. Sadece ilk driverlara göre %1 ve %0.1 FPS'ler arttı. Testleri var YouTube'da.

Hocam bende de var B580 sistem. 14400F ve 32 GB DDR4 RAM ile. God of War, RDR2, Last of Us part 1 ve 2, kcd 2, Cyberpunk, Spider-Man 1 ve 2 gibi oyunları XeSS vs her şey kapalı saf güçte Ultra-yüksek ayarlarda 60 FPS üstü oynadım ve oynamaya devam ediyorum. Siz tam olarak neden şikayetçisiniz merak ettim.

Yazıları okursan anlarsın. 13 sayfa yazıyı boşu boşuna yazmıyoruz.

Moderatörlere çağrımdır konuyu açan arkadaşın sorunu globalde bizim katkılarımızla çözülmüştür. Intel çalışanlarıyla yaptığımız görüşmeler buradaki linktedir. Konunun kilitlenmesini rica ediyorum.

Sorun genel bir sorun. Sadece Detroit ile sınırlı değil. Sorunun kökten çözülebilmesi ve konunun kilitlenebilmesi için bu ekran kartında eski DirectX sürümlerinin desteğinin eklenmesi gerekiyor ki darboğaz azalsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı