KS KS GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 10 Ağustos 2020 #21 Kerem00 dedi: Silinmez de. Siz yükseltmeyi mi denediniz? Temiz kurulum yapmazsanız hata alırsınız çünkü. USB ile yükseltme yapmak hiçbir zaman sorunsuz değildi. Genişletmek için tıkla... Yükseltme yapmam gerekiyordu. Şu an PC açılmıyor bile. PC açılırken kapanıyor ve geri yükleme bile yapamıyorum. Bilgisayar benim de değil.
Kerem00 dedi: Silinmez de. Siz yükseltmeyi mi denediniz? Temiz kurulum yapmazsanız hata alırsınız çünkü. USB ile yükseltme yapmak hiçbir zaman sorunsuz değildi. Genişletmek için tıkla... Yükseltme yapmam gerekiyordu. Şu an PC açılmıyor bile. PC açılırken kapanıyor ve geri yükleme bile yapamıyorum. Bilgisayar benim de değil.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 10 Ağustos 2020 #22 Silinen üye dedi: Yükseltme yapmam gerekiyordu. Şu an PC açılmıyor bile. PC açılırken kapanıyor ve geri yükleme bile yapamıyorum. Bilgisayar benim de değil. Genişletmek için tıkla... Keşke yükseltme yapacağınızı söyleseydiniz. Dosyaları kurtarıp bilgisayara temiz kurulum yapabilirsiniz fakat başka bir bilgisayara ihtiyacınız var.
Silinen üye dedi: Yükseltme yapmam gerekiyordu. Şu an PC açılmıyor bile. PC açılırken kapanıyor ve geri yükleme bile yapamıyorum. Bilgisayar benim de değil. Genişletmek için tıkla... Keşke yükseltme yapacağınızı söyleseydiniz. Dosyaları kurtarıp bilgisayara temiz kurulum yapabilirsiniz fakat başka bir bilgisayara ihtiyacınız var.
KS KS GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 10 Ağustos 2020 #23 Kerem00 dedi: Keşke yükseltme yapacağınızı söyleseydiniz. Dosyaları kurtarıp bilgisayara temiz kurulum yapabilirsiniz fakat başka bir bilgisayara ihtiyacınız var. Genişletmek için tıkla... Açılmama ısınmadan kaynaklıymış, Windows hata algılayınca otomatik 7'ye döndürdü ama mavi ekran verdi. @Kerem00 @Enes3078 Windows 7'ye geri döndü. Medya dosyası ile Windows 10 kursam aynı macerayı yaşar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2020
Kerem00 dedi: Keşke yükseltme yapacağınızı söyleseydiniz. Dosyaları kurtarıp bilgisayara temiz kurulum yapabilirsiniz fakat başka bir bilgisayara ihtiyacınız var. Genişletmek için tıkla... Açılmama ısınmadan kaynaklıymış, Windows hata algılayınca otomatik 7'ye döndürdü ama mavi ekran verdi. @Kerem00 @Enes3078 Windows 7'ye geri döndü. Medya dosyası ile Windows 10 kursam aynı macerayı yaşar mıyım?
Canoktun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 1.213 Makaleler 5 Çözümler 3 11 Ağustos 2020 #24 SSD ve RAM daha fazla olsa 10 olurdu.
prophet ' Hectopat Katılım 29 Temmuz 2017 Mesajlar 724 Çözümler 5 Yer Kırıkkale 11 Ağustos 2020 #25 Win 8.1 Adobe uygulamaları dahil bazı programları bile çalıştırmıyor. Bence ya Windows 10 ya da Windows 7 kurun.
Win 8.1 Adobe uygulamaları dahil bazı programları bile çalıştırmıyor. Bence ya Windows 10 ya da Windows 7 kurun.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 13 Ağustos 2020 #26 Windows 8.1 kurun.