Intel Atom N2600 laptop için Wifi kartı önerisi

ArgaKhan

Kilopat
Daha fazla  
Aşağıdaki sistem için Wifi kartı tavsiyesi arıyorum. İçinde mevcut bulunan wifi kartı modemin içine girmedikçe çekmiyor.

Bilgisayarın özellikleri:

• işlemci teknolojisi: Intel atom.
  • İşlemci hızı: 1.6 GHz.
  • İşlemci numarası: N2600 4 çekirdek.
  • (RAM) tipi: DDR3.
  • Hafıza (RAM) kapasitesi: 2 GB.
  • Disk kapasitesi: 500 GB.
  • Ekran kartı markası: Intel GMA 3600.
  • Ekran boyu (inch): 10.1 inch.
  • Çözünürlük: 1024 X 600.
  • Ağırlık: 1.3 kg.

Her kart her cihazla uyum sağlamıyor. Elden deneyerek almanızı öneririm.
2. nesil Intel HP 630 için ben de Intel dual band Wi-fi kart aldım. Soketi falan uyumlu ama çalışmadı.
3. nesil Intel Mini PC'de çalıştı.

Her kart her cihazla uyum sağlamıyor. Elden deneyerek almanızı öneririm.
2. nesil Intel HP 630 için ben de Intel dual band Wi-fi kart aldım. Soketi falan uyumlu ama çalışmadı.
3. nesil Intel Mini PC'de çalıştı.
Burada işlemci mi önemli o zaman. Şu an içinde Packard Bell SJE01_CT Anakart var. PCI_express 1.0 var.Wifi Card olarak da: Atheros Anatel AR5B125 T77H301.00 HF Wireless Mini PCI-E Card var.

Burada işlemci mi önemli o zaman. Şu an içinde Packard Bell SJE01_CT Anakart var. PCI_express 1.0 var.Wifi Card olarak da: Atheros Anatel AR5B125 T77H301.00 HF Wireless Mini PCI-E Card var.
İşlemci veya anakart desteği belirleyici olabilir.
Bu arada yüksek fiyatla SSD falan aradığınızı görüyorum.
Bu cihaz için bu kadar masraf yapmanızı önermem.

Yukarıda paylaşılan wifi karı uyumsuz mu yani?
Bir de sizce nasıl bir yol çimeliyim ssd almamalı mıyım?
O cihazı, alacağınız SSD fiyatına satamazsınız. Uzun vadeli kullanım için de uygun değil. Zaten SSD'yi tam performansla kullanmanız da mümkün değil.
Gerçi SSD'yi başka bilgisayara da takabilirsiniz sonra.
Ama sadece bu bilgisayarla kullanmak için alıyorsanız aşırı masraflı olur.

O cihazı, alacağınız SSD fiyatına satamazsınız. Uzun vadeli kullanım için de uygun değil. Zaten SSD'yi tam performansla kullanmanız da mümkün değil.
Gerçi SSD'yi başka bilgisayara da takabilirsiniz sonra.
Ama sadece bu bilgisayarla kullanmak için alıyorsanız aşırı masraflı olur.
Bilgisayarı satmayı düşünmüyorum. Dediğin gibi sonra başka bir bilgisayara takarım büyük ihtimal. Bu bilgisayar hafif taşıması kolay bir de şarjı 5-6 saat gidiyor. Yazılım için kullanacağım Widows 10 kurmayı düşünüyorum o yüzden ssd alacaktım. Tam performans alamazsın derken, işimi görmez mi ya da ne fark olur ki?

Bilgisayarı satmayı düşünmüyorum. Dediğin gibi sonra başka bir bilgisayara takarım büyük ihtimal. Bu bilgisayar hafif taşıması kolay bir de şarjı 5-6 saat gidiyor. Yazılım için kullanacağım Widows 10 kurmayı düşünüyorum o yüzden ssd alacaktım. Tam performans alamazsın derken, işimi görmez mi ya da ne fark olur ki?
SSD'nin tam performansı için SATA III girişi lazım. O bilgisayarda en fazla SATA II girişi vardır. Yani açılış süresi kısalır ama SSD hızı yarıda kalır.
SSD 580MB/s okuma ve 540MB/s yazma vadediyor ama siz bunun yarısını görürseniz ne âlâ.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı