Intel, Avrupa’da Devasa Bir Fabrika Kurabilir

Bizimkiler kafasında geçen;
Hadi bir başlayalım da gerisi gelir.
Bu çocuk oyuncağı mı?

Bizimkiler kafasında geçen;
Hadi bir başlayalım da gerisi gelir.
Bu çocuk oyuncağı mı?
Bunu diyenler yarı iletkenin ne olduğunu, onu bırakın kuantum fiziğinin ne olduğunu bilmiyorlar. Doğruları söyleyince terörist, vatan haini oluyoruz. Madem bilmiyorsun o zaman konuşma. En azından ne hakkında konuştuğunu öğrenmek için Google'a yaz ama o da yok maalesef.

Türkiye verginin vergisinin alındığı bir ülke burada fabrika açarlarsa kazançları düşer.

"Türkiye'de o makineleri işletebilecek kimse yok." demeniz çok yanlış.
Bu işleri sökmüş onca genç varken böyle düşünmeniz benim gözümde kararmış bir zihindir.

Hocam Avrupa'da o tarz kişi sayısı çok daha fazla.

Daha zihni çok dinç ve ülkesi için çalışmak isteyen gençler kurtarır ülkeyi.

Yanlış gelmişsin. Dümdüz git ileri Europe tabelasını gördüğün zaman gelmişsindir.

Haklısınız hocam yarı iletken ve mikro çip endüstrisi çok üst düzey bir teknolojidir, nitelikli iş gücü gerektirir.

Hocam Ayhan Tarakçı videosunda diyordu, bayağı bir bütçe gerekli diye.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Acak/ecek ile konuşulabilecek konular değil bunlar, ayrıca bu fabrikayı 10 sene sonra kurmayacaklar değil mi? (tabii konu başlığındaki haber doğru olursa en geç 2-3 seneye açarlar, en kötü 9 olsun, adamların bizim ''nero endüstri'' mizi bekleyeceklerini sanmam.

Gayet doğru bir bakış açısı, niteliksiz iş gücünün eline pahalı ve karmaşık makineleri vermek yanlış bir karar olur. Türkiye'de o makineleri işletebilecek kimse yok.
Yanlış, yapmak isteseler kesinlikle yapar.
Sadece olması gereken biraz zaman ve bilgi sahibi olan insanları getirip bizim mühendisleri eğitmesi.

Yanlış, yapmak isteseler kesinlikle yapar.
Sadece olması gereken biraz zaman ve bilgi sahibi olan insanları getirip bizim mühendisleri eğitmesi.
Bu ekmek üretmek değil. Bilmem anlatabiliyor muyum? Uzun uzun yazdım zaten. Bir daha açıklamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…