Intel B960 sisteme Windows sürüm önerisi

• Konuyu başlatan TheHub
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.028

TheHub

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD
• Windows 10 Pro
•Mause: Bloddy A90
•Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow
Meslek
Öğrenci
Merhabalar sistemim.

İşlemci: Intel Pentium(R) B960(r)
RAM: 4 GB RAM 800 hız.
GB: HDD 5400 RPM.
Ekran kartı: Intel HD Graphics, NVIDIA GeForce 610M var ben bu sisteme en performanslı ne kursam performans alırım size bazı sonuçlar söyleyeceğim. (Windows 10 da FPS düşük yeni eski neredeyse tüm sürümleri +birçok modifiyeli denedim ama iyi sonuç vermedi, yani Windows 10 kuramam büyük ihtimal. (Windows 8.1 güzel hoş bir her hileyi indiremiyorum o da gerek yok. Zaten denemedim 8.1 güzel şu an 8.1'den yazmaktayım. Güzel hoş metro başlat menüsü olmasa daha da hoş güzel his veriyor ama performanslı da uygulamalar çalışmıyor bir türlü. Mağaza desen çok oyun yok onun dışında kullanırım performans mükemmel. (Windows 7 çok iyi bir görünüm performans ama sıkıldım vallahi 8 buçuk yıl Windows 7 kullandım ve yeni oyunlarda iyi FPS vermiyor Valorant gibi. Ne yapabilirim ne kursam iyi olur?

Windows 8.1 iyi gibi görünüyor. Windows 10'da HDD kullanıyorsan çok sorun oluyor. Windows 8.1 daha iyi gibi o yüzden senin için. Minecraft için kullandığım Badlion Client bu sene 7 ve 8.1 desteğini kesmese bende 8.1'e geçerdim.

Windows 8.1 iyi gibi görünüyor. Windows 10'da HDD kullanıyorsan çok sorun oluyor. Windows 8.1 daha iyi gibi o yüzden senin için. Minecraft için kullandığım Badlion Client bu sene 7 ve 8.1 desteğini kesmese bende 8.1'e geçerdim.
badlion client 7 ve 8.1 den desteği kestimii ne ?

Badlion kadar olmasa da Lunar var o destekliyor mu?

Lunar kullanmak istemiyorum. Hem fazla güvenmiyorum hem de desteği çok kötü. Bir şey soruyorsun robot gibi aynı şeyleri söyleyip duruyorlar. Badlion'da huzuru buldum bu yüzden başka Client'e geçmeyi planlamıyorum.

Lunar kullanmak istemiyorum. Hem fazla güvenmiyorum hem de desteği çok kötü. Bir şey soruyorsun robot gibi aynı şeyleri söyleyip duruyorlar. Badlion'da huzuru buldum bu yüzden başka Client'e geçmeyi planlamıyorum.
Boşver oynamicam bırakıcam artık sarmıyo .

Bahsettiğiniz program Badlion mıydı yoksa? Bu sene kesiyor desteği. Belki uzatırlar.

Windows 8.1 ideal gibi. Ama Windows 10'da kullanabilirsiniz. Yavaşlık ile idare edemem sabırsızım diyorsanız Windows 8.1 daha iyi. Ama Sorun değil klasörlere falan bastığımda biraz gecikmeli açılsa da sorun olmaz diyorsanız Windows 10 kullanın. FPS konusunda aralarında pek fark yok zaten.

Windows 8.1 ideal gibi. Ama Windows 10'da kullanabilirsiniz. Yavaşlık ile idare edemem sabırsızım diyorsanız Windows 8.1 daha iyi. Ama Sorun değil klasörlere falan bastığımda biraz gecikmeli açılsa da sorun olmaz diyorsanız Windows 10 kullanın. FPS konusunda aralarında pek fark yok zaten.
yavaşlık tmm da çok olmasın ve fps farkı baya var 200 fps oynadığım oyunda 20 fps nedir aradaki fark küçük değil yani bence sence ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı