Çözüldü İntel celeron 1.8 ghz Cpu %100 çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cempak

Hectopat
Yer
Çorum
Arkadaşlar merhaba. İntel celeron 1.8 ghz hd 2600 kart G31-M7 TE Biostar anakartlı bi pc var. System bostayken bile %100 cpu kullanıyor. Youtube video izledigimde pc yeniden başlıyor. Google chrome de bile cpu %100 oluyor. Windows'ta sorun olduğunu düşünmüyorum. Virüs falan olduğunu da düşünmüyorum. Format attım 2 kere değişen bir şey olmadı. Sorunu bir türlü bulamadım.

1. BAŞLAT - ÇALIŞTIR - MSCONFİG yazdıktan sonra açılan pencerdeki resmini çekip koyarasan daha rahat yardımcı olurum.
2. Pc de herhangi bir virus programı varsa silmeyi dene.

Cihaza virüs girmiş olabilir.
Gereksiz programlar boş yere arkaplanda çalışıyor olabilir.
Çözüm Önerileri:
1) Güncel bir antivirüs yükleyip bilgisayarınızı temizleyin.
2) Çalıştır kısmından "msconfig" yazıp gereksiz programları kapatın.
3) Google Chrome yerine daha az işlem gücü kullanan bir tarayıcı seçin.

Buyur kardeşim antivirüs kurulu değil. Windows'u yeni kurdum. Güncelleştirme dışında chrome'den başka bir şey yüklü değil.

IMG] [/IMG]

- - - Güncellendi - - -

AAK antivirüs yükleyip denedim ama sonuç değişmedi. Msconfig'den microsoft update yada windows update böyle hatalar verebiliyormuş diye bir kaç forumda okumuştum. Updateleri kapatarak denedim ama olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baş ağrısını boşver bir format at. Bilhassa solucan vb. gibi virüsler bulamış olabilir.

Xp kurdum, xin7 kurdum, suan win 8 var pc'de. Format çözüm olmadı. Virüs olmadığına eminim. Power'la alakalı olabilir mi? Temizlikler macun herşey tamam.

Zaten yazılımsal bir sorunun yok. Powerlada alakası yok. İşlemcinde ya donanımsal hasar var ya da belirttiğim şekilde soğutma problemleri mevcut. Tekrardan düzgün bir şekilde macun sürmenizde fayda var. Ayrıca Download Hiren’s BootCD 15.2 | HBCD Fan & Discussion Platform Cdye yazdırıp, işlemci testlerini gerçekleştirmeni de öneririm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı