Intel Celeron N3060 işlemci %100 kullanılıyor

Olur ama ondan önce bir SSD alın. 8 GB anakartınız yüksek ihtimalle desteklemez. İşlemciniz çok yavaş. Bende Celeron N3350 kullanıcısıyım maalesef Windows 10 sorunlu fakat yine de oyunlarda performansı iyi 2 GB RAM var.

İşlemciyi değiştirebiliyor muyuz 832C numaralı bir anakart takılı hangi işlemci bu anakarta uymlu olur.

bende celeron n3350 var ben 8 gb yapsam ram i iş görür mü? eskiden rekabetçi oyunları düşük ayarlarda 60 fps oynayabiliyordum ama artık oynayamıyorum malesef o yüzden 8 yapacam

Intel tarihinin açık ara en kötü işlemcisidir, bu işlemcinin üretim amacı nedir o bile belli değil. Bence sinirden laptopu kırıp yeni laptop aldırmak için özel üretilmiştir. Kullandığım laptopa Windows 10 harici işletim sistemi desteği yoktu ve işlemci bütün sürümlerde hep yüksek kullanımdaydı, 2 sekme bile açsam aşırı kasıyordu üstelik ASUS laptoptu ASUS X541, SSD taktık yine düzelmemişti kasmalar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı