Intel Core 2 Duo E 4400 tabanlı sistemde macOS kurulumu

• Konuyu başlatan 195584
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 2.990
@Predator Titan Neden sallamasyon cevap veriyorsun ? Sürekli burada bulanamıyoruz. İlk başta Siera kurmak istediği için ve sorun yaşanacağı için cevabı verdim ve çözüldü olarak işaretledim. Sonrada Mavericks kurmak istemiş konu sahibi. Diğer arkadaşda konuları ayırmayı unutmuş. Bende şimdi gördüm. Ayrıca ben sadece macOS konularına bakmıyorum.

Konu sahibi bu rehberdeki olan BIOS ayarlarını yapıp deneyebilirsin.
macOS Sierra 10.12.6 İmajı
Admin bende VT-D, EHCI hand off/xHCI hand-off, xHCI mode, Secureboot, CFG-lock ve UEFI desteği yok. Kurulum yapabilir miyim? Sadece SATA mode AHCI yapabiliyorum. Anakartım Gigabyte GA-P43-ES3G modeli BIOS'un ve bölümlerinin fotoğraflaarını birazdan atacağım. Yapmam gereken ayarları söylerseniz sevinirim. Bir de Grafik İşemci'm ATI Radeon HD 3610 modeli. Mavericks'in içinde Config.plist ayarına gerek var mı ve Config.plist dosyaları var mı ? Tüm bu sorularımın cevaplarını ve yapmam gereken BIOS ayarlarını yazarsanız. Size dua ederim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan paylaşabilirsiniz.
Adminim atıyorum şimdi bakar mısınız ayarlar doğru mu Mac OS X Mavericks 10.9 yazdırdım flaşa. 10.9 kuruyorum. Ayarlar doğru mu ?
kOZXdD.jpg

p6vGJa.jpg

RnEOzR.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı