Merhaba arkadaşlar ben RAM ile işlemci sipariş ettim.
4 GB RAM DDR 2 800 MHz.
Intel Core 2 Duo E8600.
200W Everest PSU.
Bilgisyarim aniden donuyor kapatıp açıyorum düzeliyor sonra yine aynısı oluyor ben PSU'dan diye umuyorum sebebi nedir sizce?
%5 - %7 arasıBu tür problemler genelde harddisk %100 kullanım sorunundan oluşuyor ama kesin bir şey diyemem. Donma esnasında harddiskin yüzde kaç kullanıldığına bir göz atar mısınız.
PSU 200W çok düşük ama o işlemci için ekran kartın yoksa normal zaten yazılımsal bir sıkıntı olabilir Win kaç kullanıyorsun.
Eski bilgisayar sanırsam bilgisayarın ömrü yavaş yavaş bitiyor dostum benim de başıma geldi temiz bir format atmayı dene
sorun işlemciden değildir anakarttandır benceHocam şimdi benim eski işlemci Intel Pentium 5200'dü bende
Intel Core 2 Duo E8600 aldım 4 GB'de RAM aldım aniden donma girmeye başladi formatı yeni attım
Sorun işlemciden değildir anakarttandır bence
dediğim gibi benim bi kaç ay önce eski bilgisayarım patladı tamamen oda donup reset atıyodu ramleri değiştirince kendine geliyodu 2-3 hafta kurtardı sonrasında bilgisayar hiç açılmadıHocam ben bütün donanımlarına baktırdım sorun yok dedi ama klavyenin ısığını yakıyorum aniden donuyor uygulamaya giriyorum aniden donuyor
Dediğim gibi benim birkaç ay önce eski bilgisayarım patladı tamamen oda donup reset atıyordu RAM'leri değiştirince kendine geliyordu 2-3 hafta kurtardı sonrasında bilgisayar hiç açılmadı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.