Intel Core 2 Duo işlemcili laptop oyun oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 7

ertan21973

Centipat
Daha fazla  
RAM
2 GB
SSD veya HDD modeli
128 GB HDD
Ekran kartı
Sis Mirage 3 Graphics toplam 1 GB VRAM:256 MB
İşlemci
Intel Core 2 Duo T5450
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Sahibinden bir bilgisayar gördüm. Bu bilgisayarı alıp, elimde bir tane işlemci var. Intel Core 2 Duo T5450 soketleri de aynı bilgisayarla PPGA437 ben bu işlemciyi alacağım. Bilgisayara taksam Roblox (DirectX emulator ve VPN ile),Minecraft 1.12.2, granny gibi oyunları oynayabilir miyim?

Bilgisayar:https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-core-2-duo-leptop-bu-fiyata-1233528005/detay
Minecraft 1.8 gibi sürümler sıkıntı çıkarmaz. 1.12, kasar diye düşünüyorum.
Roblox ise çoğu oyunda bariz kasacaktır. Grafik motoru çok kez güncellendi o oyunun.
Granny PC açmaz, Android emulator'de açmaz.

Zamanında Duo T7600 kulllandığım için biliyorum.

Ayrıca bilgisayarda DX9 destekliyor en fazla, oyüzden baş ağrıtır çoğu oyunda. Zaten 2005-7 öncesi oyunları oynamak için uygun veya PS1, Snes, GBA emulator'ü filan kurmak için.

Son düzenleme:
Oyun falan oynanmaz. Youtube anasayfasını açarken bile deli gibi kasar. Modern bir işletim sistemi (w10 ve 11) bile kullanılmaz derecede kasar.

Oyun falan oynanmaz. Youtube anasayfasını açarken bile deli gibi kasar. Modern bir işletim sistemi (w10 ve 11) bile kullanılmaz derecede kasar.
Almaya değer mi? bütçem max 1500 tl ve leptop veya netbook veya notebook her neyse lazım ram en az 3 gb olması lazım birde istediğim oyunları oynatıp,64 bit,bir de windows 10,11 driveri uyumlu olması lazım ilçem Diyarbakır anca bunu bulabildim

Minecraft 1.8 gibi sürümler sıkıntı çıkarmaz. 1.12, kasar diye düşünüyorum.
Roblox ise çoğu oyunda bariz kasacaktır. Grafik motoru çok kez güncellendi o oyunun.
Granny PC açmaz, Android emulator'de açmaz.

Zamanında Duo T7600 kulllandığım için biliyorum.

Ayrıca bilgisayarda DX9 destekliyor en fazla, oyüzden baş ağrıtır çoğu oyunda. Zaten 2005-7 öncesi oyunları oynamak için uygun veya PS1, Snes, GBA emulator'ü filan kurmak için.
Ben de daha kötüsü var 1.12.2 30 fps

1500 liraya daha düzgün bilgisayarlar bulunabiliyor, o bilgisayarı almayı düşünmeyin bile...
Durumumuz düşük

Bilgisayar açılıyorsa şükret
Konuyu anlamamışsın galiba soruyu iyi okuyun.

1500 liraya daha düzgün bilgisayarlar bulunabiliyor, o bilgisayarı almayı düşünmeyin bile...
Hocam o zaman ilan atın görelim Diyarbakır dan başka ilçe olmasın ama.

Son düzenleme:
Almaya değer mi? bütçem max 1500 tl ve leptop veya netbook veya notebook her neyse lazım ram en az 3 gb olması lazım birde istediğim oyunları oynatıp,64 bit,bir de windows 10,11 driveri uyumlu olması lazım ilçem Diyarbakır anca bunu bulabildim
Bu attığınız PC Win 10 desteklemiyor. Win 10 için en kötü i3, i5, i7 1. nesil işlemcili DDR3 sistemlere bakmanız lazım ne yazıkki. Win 8 sürücülerini Win 10'da çalıştırıp kullanıyorlar.

Ben de daha kötüsü var 1.12.2 30 fps
Bu sistemin 30FPS vereceğini sanmıyorum. Dahili grafik birimi kullanıyor, cidden rezalet bir performansı var. İlandaki ATI Express hakkında söylüyorum tabi.

Yazdığınız SIS Mirage çok daha felaket:

Bu attığınız PC Win 10 desteklemiyor. Win 10 için en kötü i3, i5, i7 1. nesil işlemcili DDR3 sistemlere bakmanız lazım ne yazıkki. Win 8 sürücülerini Win 10'da çalıştırıp kullanıyorlar.

Bu sistemin 30FPS vereceğini sanmıyorum. Dahili grafik birimi kullanıyor, cidden rezalet bir performansı var. İlandaki ATI Express hakkında söylüyorum tabi.

Hocam daha iyisini bulamadım işimi görür mü benim işlemcim de bile dahili grafik birimi yok anakart ta ki grafik birimi ile çalışıyor benim leptop.

Hocam pe ki benim elimde ki laptop mu daha iyi yoksa ilan attığım laptop mu profilimd e yazıyor sistem zelliklerim.

Hocam daha iyisini bulamadım işimi görür mü benim işlemcim de bile dahili grafik birimi yok anakart ta ki grafik birimi ile çalışıyor benim leptop..
Dahili grafik birimi daha kötü bir birim çünkü sistemin RAM'inden güç alıyor genede modele göre değişir.

Hocam pe ki benim elimde ki laptop mu daha iyi yoksa ilan attığım laptop mu profilimd e yazıyor sistem zelliklerim.
Profilinizde bulamadım, siz yazın bi harfi harfine. Karşılaştıralım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı