Intel Core 2 Duo sistem yükseltme önerisi

Berk Alan

Hectopat
İşlemci: Intel Core'i 2 Duo 2.93 GHz.
Anakart: Asustek P5QPL-AM.
Ekran kartı: ATI Radeon HD 4600 series 1786 MB.
RAM: 3 GB DDR2.

Şu andaki piyasada öğrenci halimle bilgisayar toplamam imkansız olduğu için elimde bulunan cüzi bir miktar para ile elimdeki bilgisayarı biraz iyileştirmek istiyorum. Ama donanımdan çok anlamıyorum, neyi yükseltmem gerektiğini falan çok bilmiyorum. Eksik bilgi varsa yazın hemen vereyim.

Anakartına takılabilecek en iyi işlemcilerden biri muhakkak Intel Core Quad olacaktır.Ekran kartı olarak ise HD 5000,6000,7000 serilerinden ikinci el ucuz bir şeyler ayarlayabilirsin.RAM'e de ekleme yaparsan fena olmaz fakat güç kaynağın bunları destekler mi o da önemli.

E5450 al ve yanına da GTX 750 Tİ yada maksimum 1050 al, keyfine bak, ben E7500 kullanıyordum E5450 ve 750 Tİ alınca PC rahatladı, anakartın için XEON microcode'u da var.https://genius239239.neocities.org/771/asus.htm

Amaca göre hepsi yükseltilebilir. Bütçe ve kullanım amacınızı söylerseniz daha iyi öneri yapabilirim.

PSU marka modelini tam olarak verebilir misiniz ? Sistem yükseltirken mevcut güç kaynağınızın yeteceği parçalar önerelim

650 tl bütcem var ve belli başlı oyunları oynamak istiyorum (pes 18 ve üzeri gta falan) . PSU modeline de az önce kasayı açıp baktım ''Thermal Master ATX12V 350W Power Supply'' dİye geçiyor

650 tl bütcem var ve belli başlı oyunları oynamak istiyorum (pes 18 ve üzeri gta falan) . PSU modeline de az önce kasayı açıp baktım ''Thermal Master ATX12V 350W Power Supply'' dİye geçiyor
E5450 100 tl , 750 Tİ 300 tl, sanırım şuan elinde 2 GB + 1 GB bellek var, 1 GB olanın yerine 2 GB'lık olanın aynısından al veya uyumlu bulabilirsen 2X4 GB olan RAM'lerden al dikkat et 16 çipli olsun ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…