Intel Core Duo E8600'e ekran kartı önerisi

Kardeşim o ufacık darboğazın çözümü ekran kartına yük bindirmektir. Ayrıca kart 50W bile çekmiyor ne 350W'ı?
kartı kullandım 30w bi gpu biliyorum e7500le 4.16 ghzde kullandım ve q8300lde 3.6gzde kullandım her ikisinde %60-70 darboğaz payı var karta yük bindir demişsin 1920x1080 versende gene aynı aralarında çok nesil farkı var

Kartı kullandım 30W bir GPU biliyorum E7500LE 4.16 GHz'de kullandım ve Q8300LDE 3.6gzde kullandım her ikisinde %60-70 darboğaz payı var karta yük bindir demişsin 1920X1080 versende gene aynı aralarında çok nesil farkı var.

Dediğiniz gibi. Zaten 1030 gibi giriş seviyesi bir kartı 1080P'de zorlasan ne yazar anca darboğaz kalkar oyunu da 15 FPS'de tadı tuzu olmadan oynarsınız.

Kartı kullandım 30W bir GPU biliyorum E7500LE 4.16 GHz'de kullandım ve Q8300LDE 3.6gzde kullandım her ikisinde %60-70 darboğaz payı var karta yük bindir demişsin 1920X1080 versende gene aynı aralarında çok nesil farkı var.

Kardeşim var mı önerdiğin kart o zaman. Birçok insan bu kartları kullanıyor bu işlemcilerde ne yapacağız akıl ver o zaman darboğaz yapar deyip kaçıyorsun. Bir de bilmediğimiz bir şey söyle yapacak bir şey yok. 3.6GHz Q8300 le darboğaz yapmasıda ayrı bir saçmalık ama neyse.

Kardeşim var mı önerdiğin kart o zaman. Birçok insan bu kartları kullanıyor bu işlemcilerde ne yapacağız akıl ver o zaman darboğaz yapar deyip kaçıyorsun. Bir de bilmediğimiz bir şey söyle yapacak bir şey yok. 3.6GHz Q8300 le darboğaz yapmasıda ayrı bir saçmalık ama neyse.

Önerdiğim kart Max GT710 veya R7 240 hem 2.el bulunur 200-300 ama R7 240 aşırı overrated bir kart o yüzden onu ucuza bulamaz

Önerdiğim kart Max GT710 veya R7 240 hem 2.el bulunur 200-300 ama R7 240 aşırı overrated bir kart o yüzden onu ucuza bulamaz.

Ya bir git kardeşim ya, darboğaz olsa ne olacak çalışsın yeter ayrıca o darboğaz OC ile kapanmayacak bir darboğaz değil. Allah aşkına bırak ya GT 71O diyor. Kardeşim sende istiyorsan GT 710 al ondan sonra bu arkadaşa bolca küfredecek zamanın olur.

Yakında LoL'de oynayamicaksınız :D LoL DirectX 11'e geçiyor. Daha güzel görüntü karakter, çalı, ejder, baron hepsi bizi bekliyor. DirectX 11 daha iyi görüntü vereceği için eski sistemlerde kasma yaratabilir. Ve her ekran kartı DX 11 desteklemiyor. 2012 Öncesi GPU'lar kalkıyor masadan yavaş yavaş.

Yakında LoL'de oynayamicaksınız :D LoL DirectX 11'e geçiyor. Daha güzel görüntü karakter, çalı, ejder, baron hepsi bizi bekliyor. DirectX 11 daha iyi görüntü vereceği için eski sistemlerde kasma yaratabilir. Ve her ekran kartı DX 11 desteklemiyor. 2012 Öncesi GPU'lar kalkıyor masadan yavaş yavaş.
lol zaten oynamıyorum rahatım o bakımdan

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı