İntel Core i3 2120 Anakart ve işlemci soğutucu önerisi

• Konuyu başlatan Berke Geyik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.122
B

Berke Geyik

Ziyaretçi
Arkadaşlar aşağıda belirttiğim sisteme göre uyumlu ve stabil çalışacak şekilde bir anakart ve işlemci soğutucu önerir misiniz? Lütfen konuyla iligli bilgisine çok iyi güvenenler ve beni aldığıma pişman etmeyecek ürünler yazıcak kişiler yorum atarsa sevinirim. Ayrıca oyunlarda iyi performans almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - RC-K350 600W MidT ATX PENCEREL
VATAN COMPUTER - GSKILL - 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Mod
VATAN COMPUTER - ASUS - HD7790 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart

• Intel Core i3 2120 @ 3.30 GHz İşlemci

İşlemciyi aldın mı ? Yoksa hali hazırda elinde mi ?
Dostum işlemcim elimde. Ama şimdilik işlemci almayı düşünmüyorum farklı önerileri bekliyorum..

- - - Güncellendi - - -

Şu parçaları öneririm:
  • MSI GD65 Z87 1150 SOKET 3000 MHZ ANAKART
  • CORSAIR H100İ İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU
  • İNTEL CORE İ5 4470K 1150 SOKET İŞLEMCİ
Önerin için teşekkür ederim ama hepsi neredeyse en yüksek fiyatlısı olmuş ürünlerin. Ben toplamda en fazla 300 lira edicek bütçeli anakart ve işlemci soğutucu arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum işlemcim elimde.Ama şimdilik işlemci almayı düşünmüyorum farklı önerileri bekliyorum..

- - - Güncellendi - - -

Önerin için teşekkür ederim ama hepsi neredeyse en yüksek fiyatlısı olmuş ürünlerin.Ben toplamda en fazla 300 lira edicek bütçeli anakart ve işlemci soğutucu arıyorum.
O zaman zannetmiyorum o kadar düşük bütçeye bulabileceğinden.

Soğutucum olmadığı için istedim zaten diğerinde bir kırılma söz konusu olduğu için belirttim.Yoksa verim alamam bilgisayardan.

- - - Güncellendi - - -

300 liraya gayet iyi şeyler çıkacağını umuyorum fazla para gereksiz..Yanlış bir düşünce bence.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı