Intel Core i5 12400F ve RX 6700 XT Sisteme macOS Kurulumu

ouzclk7

Decapat
Daha fazla  
macOS Sonoma 14.4 sürümünü yükledim fakat bu sürümün EFI dosyasını bulamıyorum. Sizce nereden bulabilirim ve yükleyebilirim?

Masaüstü bilgisayarım için yükleyeceğim de ayrıca USB sürücüsü macOS Sonoma 14.4 sürümününde hata oluşturuyor da macOS Ventura 13.6.4 sürümünün kurulum ve EFI dosyasını nereden bulabilirim ve yükleyebilirim biliyor musunuz?

Hocam masaüstü bilgisayarınızın özellikleri neler, diğer sürümlerde hata aldınız mı güncellememi yapacaksınız biraz daha detay verebilirseniz sevinirim.

Hocam masaüstü bilgisayarınızın özellikleri neler, diğer sürümlerde hata aldınız mı güncellememi yapacaksınız biraz daha detay verebilirseniz sevinirim.
Intel i5 12400F işlemci, RX 6700 XT ekran kartı, Asus Prime B660 Plus DDR4 Anakart, 3200 MHZ 16 GB RAM, Samsung 980 Pro 500 GB SSD kullanıyorum. Diğer sürümlerde hata aldım. Aldığım hata config dosyasını oluşturamamış olabilirim ve BIOS ekranında USB kurulumuna Enter tuşu ile bastığımda tekrar BIOS ekranına yönlendiriyor ve işlem başlatılamıyor. Ayrıca sistemimde bir tane USB takılı olmasına rağmen BIOS'da iki tane USB gösteriyor fakat ikisine de enter tuşu ile bastığımda işlem yine başlatılamıyor ve tekrar BIOS ekranına yönlendiriyor. Ve şuan sadece Windows 10 işletim sistemi kullanıyorum. Daha önce macOS tarzı bir işletim sistemi kurmadım. Şuan ilk defa böyle bir işletim sistemi kurmak istiyorum. istediğim şey ise windows 10 haricinde bir de macOS Ventura işletim sistemi oluşturmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum yine de ne olur ne olmaz başlamadan verbose komutunu Config dosyasına eklemeyi unutmayın.

Söylediğiniz şekilde uyguluyorum.

söylediğiniz şekilde uyguluyorum.
macOS Ventura download dosyası yüklendi. balenaEtcher programı ile dosya işlendi. EFI dosyası da yüklendi. ayrıca verbosa komutunu config dosyasına eklemeyi nasıl yapacağım?

Herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum yine de ne olur ne olmaz başlamadan verbose komutunu Config dosyasına eklemeyi unutmayın.

Verbosa komutunu config dosyasına eklemeyi nasıl yapacağım? Adım adım anlatabilirseniz eğer memnun olurum.
Şuan BIOS ekranında macOS kurulum ekranı geldi ve enter tuşu ile kurulum tuşuna bastım. Ardından ise yazılar olan siyah bir ekran geldi ve apple, support gibi şeyler yazan hata ekranı oluştu. Bu hata ve problem neden oluştu sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
En güncel sürüm ve bizim EFI ile deneyeceksin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı