Intel Core i5 3230M Sistem macOS Kurulumunda Siyah Ekran Sorunu

Murat Keskin6734

Hectopat
Daha fazla  
Sistem bilgilerim:
İntel Core i5 3230M
8GB RAM
Geforce 740M

Yüklemeye başladığımda bu sayfada reset döngüsüne giriyor. Kuruluma geçemiyorum. Yardımlarınızı rica ederim.

İlginiz için şimdiden teşekkürler.
20180717_003148.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan sistemine uygun bir Config dosyasını seç ve dene.
RehabMan/OS-X-Clover-Laptop-Config

Kendine uygun olan Config dosyasını seçtikten sonra ismini Config.plist olarak güncelle ve EFI / Clover içine kopyala ve orjinal Config dosyası ile değiştir.

Buradan sistemine uygun bir Config dosyasını seç ve dene.
RehabMan/OS-X-Clover-Laptop-Config

Kendine uygun olan Config dosyasını seçtikten sonra ismini Config.plist olarak güncelle ve EFI / Clover içine kopyala ve orjinal Config dosyası ile değiştir.
Ustam indirdim Config dosyasını ama yine aynı reset döngüsüne giriyor.
20180801_222933 (Medium).jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
S
Efı / Clover / 64 UEFI bölümünden OsxAptioFix2Drv dosyasını sil ve bu dosyayı aynı yera at.
https://github.com/koush/EFI-X99/raw/master/CLOVER/drivers64UEFI/OsxAptioFix2Drv-free2000.efi
-x komutu ekle ve USB/ Kext/ Other içerisinden fake.smc hariç hepsini silip dene.
Birde sistemde Hem SSD hemde HDD'mi var ?
Ustam dediğinizi yaptım fakat yine aynı sorunla karşılaştım. Evet sistemde ikisi de mevcut.
Sistemin için bizim macOS Sierra imajını dene ve o imaj üzerinden bir görsel at. Donanıma en uygun şu anlık o.
macOS Sierra 10.12.6 İmajı
Denedim fakat sorun devam ediyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı