Intel Core i5 4200U ve GT 840M Laptop Oyunlarda Düşük FPS Sorunu

Sumarbrander

Kilopat
Daha fazla  
Sistemim:
  • 8 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GT 840M ve Bozulduğu için Intel R HD Graphics 4600 kullanıyorum
  • Intel Core İ5 4200U
Grafik kartım çöp farkındayım fakat bilgisayarım çoğu oyunu minimum sistem gereksinimlerinde karşılamasına rağmen çok düşük FPS alıyorum. Tüm sürücülerim güncel. Sürekli Driver Booster ile tarayıp güncelliyorum. Kasma sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver Booster çöp bir programdır. Bu tarz araçlar kullanmayın. Format atıp AIDA raporu paylaşın. Ayrıca HD 4400 ile oyun oynamazsın haberin olsun. Nvidia kartının bozulduğunu nereden biliyorsun ?
Format atalı çok olmadı. AIDA indirdim de nasıl kullanacağım?
Nvlddmkm.sys hata kodlarıyla mavi ekran alınca bilgisayarcıya götürdüm, ekran kartının bozulduğunu söyledi.

Öncelikle Driver Booster'i kaldırın. GPU'nuz bozulsa, ekrana görüntü gelmezdi. Oyunlar kasıyor demişsiniz. HD 4400 ile oyun oynayamamanız ve kasması normal. Sürücüleri el ile güncellemek en iyisidir.

Intel (R) HD Graphics 4600 ile oyun oynanmayacağını bende biliyorum fakat sistem gereksinimlerini karşılamasına rağmen neden kastığını merak ediyorum sadece.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı