rik0ks
Femtopat
Merhaba arkadaşlar, uzun yıllardır oyun oynuyorum. Bilgisayarım artık yetersiz kalıyor ve birkaç parçayı değiştirmek istiyorum bu konularda üst düzey bilgiye sahip değilim.
Fiyatlar çok yüksek olduğu için zamanla teker teker yükseltme kararı aldım. Öncelikle işlemciyi değiştirmek istiyorum. Anakartım yeni nesil işlemcileri desteklemediği için anakartı da değiştirmek durumundayım. Aklımda işlemci olarak i9 9900K, anakart olarak MSI Z390 almak var. Fakat ekran kartımla veya diğer parçalarla sıkıntı yaratır mı bilmiyorum. Bu konuya hakim olan arkadaşlardan önerileri bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Şu anki bilgisayarım
Fiyatlar çok yüksek olduğu için zamanla teker teker yükseltme kararı aldım. Öncelikle işlemciyi değiştirmek istiyorum. Anakartım yeni nesil işlemcileri desteklemediği için anakartı da değiştirmek durumundayım. Aklımda işlemci olarak i9 9900K, anakart olarak MSI Z390 almak var. Fakat ekran kartımla veya diğer parçalarla sıkıntı yaratır mı bilmiyorum. Bu konuya hakim olan arkadaşlardan önerileri bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Şu anki bilgisayarım
- Ekran kartı: MSI NVIDIA GeForce GTX 960 4GB
- İşlemci: Intel Core i5-4460 Soket 1150 3.20GHz
- RAM: G.SKILL 8GB (2x4) DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit
- Anakart: MSI Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3
- PSU: 600W
- Harddisk: WD 3.5 1TB Caviar Blue Sata 3.0
Son düzenleyen: Moderatör: