Çözüldü İntel Core i5 4690 ve MSI Z97 PC Mate High Sierra 7MB ve İnternete bağlanamama sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Berkan Kenar

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
@claus Hocam Hgih Sierra kurulumu yaptım. Fakat internete bağlanamıyorum ve ekran kartı 7 MB olarak gözüküyor.
Mac masaüstü.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu açtığınızı yeni görüyorum :D Multibeast'tan sürücüleri yükledim, Ekran kartımı taktım sorunsuz çalışıyor PC. Fakat ses sürücüsünü yüklediğim halde ses çıkmıyor.
Hocam ses sorununu da hallettim, hiçbir sıkıntı kalmadı teşekkürler.
Hazır konu daha kapanmamış son bir soru daha sorayım. Sistemi SSD'ye de kurmayı denesem mi ? SSD'ye kurulum tavsiye edilmiyor gördüğüm kadarıyla. Bunun sebebi nedir?

SSD'yi bütünüyle macOS'a ayırıp After Effects, Premiere Pro gibi programlar kullanacağım. SSD'yi daha performanslı kullanmak için yanlış hatırlamıyorsam APFS diye bir macOS disk biçimi varmış. O şekilde kurmayı planlıyorum ve yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı