Çözüldü İntel Core i5 4690 ve MSI Z97 PC Mate Tabanlı Sisteme High Sierra Kurulumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değişen bir şey yok maalesef.
İsterseniz bir video çekeyim. Sorunu daha iyi anlamanız açısından. Olur mu ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam böyle bir video çektim, umarım işinize yarar. Dediklerinizi yaptım sadece Fake.SMC kaldı klasörün içinde.
Clover ekranından ayarları biraz kurcalama ve RAM'in tekini çıkarmıştım, öyle kalmış. Belki de donanım kaynaklı bir sorundur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an 4 GB Ram var ve elma işaretinde takılmadı kuruluyor. Eskiden bir çark geliyordu ve orada takılıyordu. Harici ekran kartını çıkarttım fakat Pc hiç açılmamaya ve kendini resetlemeye başladı. Şuan kart takılı olarak kurulum yapıyorum. İnject nvidia VS. Kurcalarken bu aşamaya gelebildim.

Bu arada şuan komutsuz bir şekilde kurulum yapıyorum. Hiçbir komut ekli değil.

Daha hiç kurulum aşamasına gelmeden bir de ekran kartını çıkartıp deneyeyim dedim. Kurulumdan sonra değil yani. Şuan kart takılı ve sorunsuz kuruluyor.
Diğer 4 GB RAM modülünü de takmam lazım. Kurulum bittikten sonra taksam ve yeniden başlatsam sorun olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı