100 TL'ye yapıyorum fullÜstad evlere servis hizmeti veriyorsunuz anladığım kadarıyla. Benim de kurulum bekleyen kasam var. Özelliklerini yazsam evde gelip kurulumuna yardımcı olabilir misiniz?
Disk silerkn hata veriyor.Verdiğiniz imajla deniyorum fakat disk silemiyorum görünüyor ama HDD sen boot ettiğimde Windows yok nasıl yapabilirim ?
Peki etherneti görmemesi ?Size diski silin diyen oldu mu ? Paragon ile HFS olarak biçimlendirip kurulum yapacaksınız.
Evet sistem açıldı masaüstüne girdim. Kurulum aşamasında ethenet'i seçtim benden proxy falan istedi. Bilmediğim için ethernet şimdilik yok'u seçtim ayarlardan baktığımda ethernet gibi bi seçenek yoktu. Geriye kalan herşey tamam ses haricinde. İnternet de olmadığı için boot clover 'ı da kuramadım. Yani hala USB den boot ediyorum.Görmeme durumu olmaması lazım. Yani kablolu olarak bağlanman gerekli.
İlk olarak şunu sorayım. Sistem açıldı ve masaüstüne ulaşabildin mi ?
Bu nedir ? Ve nasıl uygulayacağım ?I219V kontrolcüleri için bu link deneyebilirsin : RehabMan/OS-X-Intel-Network
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.